X
X

Kızlarım İçin 3. Bölümde hapisten kaçan Yaşar'ın kızları evsiz kalıyor! Kızlarım İçin 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

12.12.2017 Salı 10:02 (Güncellendi: 09.03.2018 - 17:33)

Kızlarım İçin 12 Aralık Salı yayınlanan bölümde, Yaşar'ın evine gelen haciz sonrasında kızlar için daha zor bir hayat başlıyor! Peki Yaşar, bu manzara karşısında nasıl bir hamle yapacak?

Kızlarım İçin yeni bölümde, hapisteki arkadaşının yerine geçen Yaşar, cezaevi aracındayken kaçıyor. Aklı kızlarında olan Yaşar, eve gelecke olan hacizi de hatırlayınca tümden deliye dönüyor. İlk fırsatta uzaktan da olsa kızlarını görmeye giden Yaşar, gördüğü manzara karşısında yıkılıyor. Yaşar, anne ve babasız kalan kızlarının şimdi de evsiz kalmak üzere olduğunu görür. Kızlar ise yaşadıklarının şokunu henüz atlatamamışken evsiz kalma korkusuyla tamamen yıkılmışlardır. Kızlarının bu hallerine şahit olan Yaşar, şimdi ne yapacak? 

Öte yandan yaşadığı vicdan azabıyla hayatına son vermeyi kafasına koyan Sumru, ölümden döner. Yaşadıklarının tek sebebi olarak annesini suçlu gören Sumru'nun ona olan öfkesi de dinmez. Bu arada Sumru'nun intihar etmeden önce yazmış olduğu mektup kayıptır. Peki Sumru'nun her şeyi itiraf ettiği mektup kimin eline geçmiştir?

Yağız ve Egemen ise kızları yalnız bırakmaz.  Bu süreçte onlar için ellerinden geleni yaparlar. Kızların artık birbirlerinden başka hiç bir şeyi kalmamıştır. Tüm bunlar yaşanırken Kumru ve Yağız'ın yakınlaşması Alper'i giderek daha da kıskanç bir adam haline getirir. Alper, evin borcunu ödeyeceğini söyler ancak annesi Hacer bu duruma engel olacaktır. Oğlu Alper'i Kumru'dan uzak tutmaya çalışan Hacer'in başka planları vardır...

Hacer, Kumru'ya bakıcılık işi ayarlar. Ancak Kumru'nun bakıcılığını yapacağı kişi Yağız'ın annesidir. Bu durum Yağız ve Kumru arasında olanlara nasıl bir yön verecektir?

Kızlarım İçin 4. Bölüm Fragmanı yayında!

Yaşar hapishaneden kaçıyor! Yaşar, tekrardan kızlarından ayrı kalacak mı?

KIZLARIM İÇİN VİDEOLARI