X
X

Kızlarım İçin 5. Bölümde mahalleli, kızları hedef alıyor! Kızlarım İçin 6. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

26.12.2017 Salı 09:53 (Güncellendi: 09.03.2018 - 17:33)

Kızlarım İçin 26 Aralık salı yayınlanan yeni bölümde, mahalleli birlik olup, kızlara karşı cephe alınca olanlar oluyor!

Kızlarım İçin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde ortalık karışıyor. Kumru ve Yaşar buluşması, Zübeyir'in ihbarıyla polisler tarafından baskına uğruyor. Babasız kaldığı günlerde yaşadıkları sıkıntıların anlatan Kumru, babasını karşısında görünce gözyaşlarına boğuluyor. Onları buluşturan Alper ise farkında olmadan Zübeyir'e yakalanıyor. Alper ve Kumru'nun telefon konuşmasını duyan Zübeyir, Yaşar'ın yerini öğrenmek için onları takibe alıyor. Tam Kumru ve Yaşar bir araya geldiği anda polisler etraflarını sarıyor. 

Yaşar, polislerin elinden kurtulmayı başarıyor ancak kızlarının başına nasıl bir bela açtığının farkına varmıyor. Olay yerinde öylece kalan Kumru, polisler tarafında sorguya alınıyor. Kızlarına daha fazla zarar vermek istemeyen Yaşar ise artık onlardan uzak durmaya karar veriyor. Ancak üst üste yaşanan beklenmedik gelişmeler, Yaşar ve kızlarını tekrardan yan yana getiriyor.

Annesinin öldüğünü öğrenen Hüma, bir anda ortadan kayboluyor. Hüma'nın kaybolmasıyla herkes büyük bir korku ve paniğe kapılıyor. Bu sırada Yaşar tarafından yakalanma korkusu yaşayan Zübeyir ise bir an önce kaçma derdindedir. Hacer ve Zübeyir birlik olup, yaptıkları planla kızları büyük bir tehlikenin içine sokarlar. Mahallelinin hedefinde olan kızlar zor anlar yaşar. Peki onları bu durumdan kim kurtaracak? Yaşar, kızlarının başına gelenlerden sonra saklanmaya devam edecek mi? Yoksa Zübeyir'in kabusu mu olacak?

KIZLARIM İÇİN VİDEOLARI