X
X

Kızlarım İçin 6. Bölümde sırlar açığa çıkıyor! Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

09.01.2018 Salı 10:03 (Güncellendi: 09.03.2018 - 17:33)

Kızlarım İçin 9 Ocak salı akşamı yayınlanan yeni bölümde, mahalleli tarafından zor durumda bırakılan kızların imdadına Yaşar yetişiyor!

Sırlar da bir bir açığa çıkmaya başlıyor. Zübeyir ve Hacer'in birlikte planladığı, mahalleliyi doldurup kızları sürgün etme planları suya düşüyor. Tüm mahalle halkı kızların mahalleden gitmesi için birlik olmuştur ve gece yarısı evlerini basıp, kızlara saldırmaya başlamışlardır. Hacer ve Zübeyir tam her şeyin istedikleri gibi gittiğini düşünürken bir anda Yaşar ortaya çıkar. Elinde silahla mahallelinin karşısına çıkan  Yaşar, kızlarını kurtarmak için herkesi tek tek tehdit eder. Yaşar'dan gelen bu hamle karşısında mahalle halkı kaçacak yer arar. Ancak Yaşar, bu işin peşini bırakmaz.

Yaşar'ın ortaya çıkması aynı zamanda Hacer ve Zübeyir'i de rahatsız eder. Artık Yaşar onlar için de tehlike taşımaktadır. Yaşar, Ayten'in aşığını bulmayı kafasına koymuştur. Onun dışarda elini kolunu sallayarak gezmesine razı gelmeyecektir. İşte tam da bu durum üzerine harekete geçen Hacer ve Zübeyir hemen yeni bir plan yapar. Yaşar'a Ayten'in aşığının kim olduğunu söylemeye karar verirler! Ancak bunu nasıl yapacakları ve kimi kendilerine kurban seçecekleri henüz belli değildir.

Öte yandan Sumru ve Egemen aşkındaki ani deprem her şeyi alt üst eder. Sumru, Egemen tarafından yarı yolda bırakılmanın öfkesiyle deliye döner. Bu durumu kendi içinde hırs haline getiren Sumru, artık kendine başka çıkış kapıları aramaya başlar. Ancak aramaya başladığı bu çıkış kapıları onu başına daha büyük belalar açacaktır. Kumru ise kardeşleri için kendi hayatını feda etmiştir. Tüm bunlar yaşanırken Yağız'dan duyduğu aşk itirafıyla sarsılır. Alper'le uzun yıllardır sevgili olan Kumru, Yağız'ın ilgisi karşısına ne yapacağını bilemez. Peki, bu aşk itirafı Kumru ve Yağız'ın hayatında neleri değiştirecektir?

Kızların en büyüğü olan Selva ise, henüz içinde bulunduğu durumdan haberdar değildir. Selva'nın kocası Çetin, Yağız'ın Alper'e verdiği parayı kendine almış, sonrasında ise çaldırdım diye yalan söylemişti. O paraları yavaş yavaş yemeye başlayan Çetin, Selva'yı aldatır. Başka bir kadınla birlikte olan Çetin'in bu oyunu ortaya çıkacak mıdır? Selva, oğlu için her şeye katlanırken tüm gerçeklerle yüzleştiğinde ne yapacaktır?

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı yayında!

Yaşar, kızı Sumru'yu girdiği zor durumdan kurtarabilecek mi?

KIZLARIM İÇİN VİDEOLARI