X
X

Kızlarım İçin 8. Bölümde Yaşar, Tayfun ve Sumru'yu affedecek mi? Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

23.01.2018 Salı 10:05 (Güncellendi: 09.03.2018 - 17:33)

Kızlarım İçin 23 Ocak Salı akşamı yayınlanan bölümde kızı Sumru ile Tayfun'u bir otel odasında gören Yaşar büyük bir hayal kırıklığına uğruyor!

Kızlarım İçin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde, Sumru cephesinde olayların ardı arkası kesilmiyor. Parasızlık konusunda kendini çıkmazda hisseden Sumru, Egemen'de de aradığını bulamayınca beklenmedik şeyler yapmaya başlar. Sumru'yu ilk gördüğü andan itibaren ona gizli gizli ilgi duymaya başlayan Tayfun ise bu durumu fırsat bilir ve bir anda Sumru'nun hayatına girer. Sumru'yu içinde bulunduğu zor durumlardan çekip çıkaran Tayfun artık onu bırakmayacaktır. Sumru'ya sevgilisi olmayı teklif eden Tayfun, kısa sürede ondan olumlu dönüş alır. 

Tayfun'un gücünden etkilenen Sumru ise onu bir çıkış kapısı olarak görür. Evdeki kardeşleriyle kavga eden Sumru, evi terk eder ve Tayfun'dan yardım ister. Tayfun ise onu bu haline üzülerek hemen bir otel ayarlar. Sumru'yu en iyi şartlar altında yaşatmaya çalışan Tayfun, onun isteklerini yerine getirmeye başlar. Sumru için ise hava hoştur...

Tayfun ve Sumru'yu birlikte gören Zübeyir ise bu durumu fırsat bilir ve ortalığı karıştıracak bir hamle yapar. Yaşar'ın dikkatini başka yöne çekmek isteyen Zübeyir, Sumru'nun bir adamla otelde olduğunu söyler. Otelin adresini alan Yaşar, hemen oraya gelir. Sumru'nun odasına çıkan Yaşar'ı ise beklenmedik bir durum karşılar. Kapıyı açan kişi Tayfun'dur... Karşısında Tayfun'u gören Yaşar ne yapacağını bilemez. Kızı ve yanında çalıştığı Tayfun tarafından ihanete uğrar. Peki Yaşar bu ihanet karşısında ne yapacak?

Kızlarım İçin Son Bölüm

Öte yandan Kumru ve Yağız cephesinde de sular durulmaz. Yağız'ın aşk itirafından sonra ne yapacağını bilemeyen Kumru, onunla konuşup bu aşkın karşılığı olamadığını söyler. Yağız'dan hiç hoşlanmayan Alper ise artık dayanamaz ve Yağız'a saldırır. Kumru için Yağız ve Alper büyük bir kavgaya tutuşur. Yağız aşkını cesurca haykırırken, Alper ona izin vermeyeceği en sert şekilde gösterir. Alper'in zorla Kumru'yu öpmesi ise Yağız tarafından yanlış anlaşılır.

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı yayında!

Yaşar, intikam peşinde koşuyor! Kızlar, yine babalarından uzak kalmak zorunda kalıyor!

KIZLARIM İÇİN VİDEOLARI