X
X

Baran Bölükbaşı, Sevda’nın Bahçesi ile yeniden ekranda!

30.09.2017 Cumartesi 11:39 (Güncellendi: 23.10.2017 - 11:56)

Son dönemin başarılı ve genç oyuncularından Baran Bölükbaşı, geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile ekrana gelen yeni dizi Sevda’nın Bahçesi’n de sevenleriyle buluştu. Başrollerini Sibel Can ve Emre Kınay’ın paylaştığı Sevda’nın Bahçesi’n de Tolga karakterine hayat veren Bölükbaşı performansı ile izleyiciden tam not aldı.

Baran Bölükbaşı, Sosyal Medyada da Çok Konuşuldu.

Sevilen oyuncu ekrana geldiği andan itibaren sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına girdi ve uzun süre listede kaldı.

Bambaşka bir karakter ile izleyici karşısında çıkan Bölükbaşı, Sevda’nın Bahçesi, Tolga karakteri ve sosyal medya da çok konuşulması ile ilgili şunları söyledi;

Sosyal medyayı, keyif alarak takip ediyorum. Takipçilerimin, insanın kendine gülmesini ya da üzülmesini sağlayabilen bir yapıları var. Çok komik capsler, videolar, gifler yapıyorlar. Montaj yapan bile var. Bazen hayali sahne yazıyorlar. Belki de geleceklerinde hayatlarını kalemleriyle savaşıp kazanacaklar. Onlarla aramda ilginç bir bağ oluştu. Çok özeller.

Adı Efsane de, Sevda’nın Bahçesinde beni yalnız bırakmadılar. Şimdi yeni bir maceradayız. Sevdanın Bahçesi okuduğum andan itibaren inandığım bir proje oldu. Emir Khalilzadeh'in çok pozitif bir süreç kontrolü var. Set keyifli geçiyor. Alina'nın enerjisi müthiş, Emre Kınay'ı sanki yıllardır tanıyorum ve Sibel Can’ın gözlerinde kaybolmamak elde değil. Bu sezon Tolga olarak karşınızda olacağım. Destekleyen herkese teşekkür ediyorum.

Sevda’nın Bahçesi, her cumartesi yeni bölümü ile saat 20.00’de Kanal D’de

SEVDA'NIN BAHÇESİ VİDEOLARI