X
X

Sevda'nın Bahçesi 3. Bölümde Aylin'den gelen hamle herkesi şok eder! Sevda'nın Bahçesi 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

07.10.2017 Cumartesi 10:54 (Güncellendi: 23.10.2017 - 11:56)

Sevda'nın Bahçesi 7 Ekim Cumartesi yayınlanan bölümde, Aylin'den Sevda ve Levent'i zor duruma düşürecek olan şok bir hamle geliyor! Geçmişin izleri ortaya çıkmaya başlıyor!

Sevda'nın Bahçesi bu akşam yayınlanacak olan son bölümde, Sevda ve Levent'in yıllar önceye ait sırları ortaya çıkacak mı?

Sevda ve Levent’in fotoğrafını gören Aylin, bu durumun peşine düşer ve Levent ile Aylin'i yakın markaja alır. Levent'in hastalandığında otelde kalıp kalmadığından şüphe eden Aylin, onu zora sokacak sorular sormaya başlar. Aylin'in bu soruları karşısında ne cevap vereceğini bilemeyen Levent ise tereddüte düşer. Aylin, ne yapıp edip Sevda'nın geçmişinde olan sırrı öğrenmeye çalışır. Bu konuda da Hakan'dan yardım ister. Aylin'e karşı duyguları olan Hakan ise hemen işe koyulur ve araştırmaya başlar. Ancak bu işin sonunda Aylin'den istediği şey işin rengini değiştirir.

Sevda'yla ilgili konular açıldığında ise Levent'in sergilediği tavır, Eray'ın dikkatini çekmeye başlar. Levent'e daha önce Sevda'yı tanıyıp tanımadığını sorar. Bu soru karşısında ise Levent'in vereceği cevap merak uyandırır. Eray'ın Sevda'ya ilgisini de farkeden Aylin, bu durumu fırsat bilip yeni bir plan yapar. Bir akşam onları yemeğe davet eder. Aylin'in bu hamlesi Levent'i rahatsız eder. Levent, bu yemek planını iptal etmek için çabalasa da ne yazık ki edemez. Ve beklenen olur... Sevda ve Levent yıllar sonra yine aynı sofradadır ama bu kez, birbirini yeni tanımaya başlayan iki yabancı gibi…

Öte yandan Defne, okuldaki kariyer gününe Levent’i davet eder. Defne ve Levent arasındaki yakınlık da günden güne artmaktadır. Yoğun programından dolayı bu davete katılamayan Levent, oraya Eray'ı gönderir. Ancak son anda bir sürpriz yaparak etkinliğe katılan Levent'in yaptığı konuşma, başta Sevda olmak üzere herkesi etkiler.

 

SEVDA'NIN BAHÇESİ VİDEOLARI