X
X

Zalim İstanbul'un 2. Bölümünde Agah'ın kararı iki aileyi karşı karşıya getiriyor!

07.04.2019 Pazar 12:22 (Güncellendi: 30.06.2020 - 15:01)

Zalim İstanbul'un 8 Nisan 2019 Pazartesi akşamı yayınlanan 2. yeni bölümünde Agah, Nedim ile evlendireceği kişiyi seçiyor! Hemşire olan Cemre'nin ilgisi yüzünden kararını ondan yana veriyor! Evlenip zengin bir hayat sürmek isteyen Ceren ise, Agah'ın evin çalışanı Nurten ile bu yönde yaptıkları konuşmaları duyuyor ve Seher'in başını eğecek olan bir hamle yapıyor! Seher de, Agah'ın eşi Şeniz ile büyük problemler yaşıyor! Kaynanası Neriman'ın, Agah'la yaptığı anlaşmayı duyan Seher ortalığı yangın yerine çeviriyor!

Agah kararını veriyor!

Abisinin çocuğu olan Nedim'in, tekerlekli sandalyeye mahkum bir hayat sürmesi Agah'ı düşündürmektedir. Kendi sağlığından dolayı da gelecek için endişe eden Agah, evin çalışanı Nurten'den Nedim ile ömür boyu ilgilenebilecek birini bulmasını ister. Nurten bu durumu memleketlisi olan Seher'in kaynanası Neriman'a açar. Neriman işin ucundaki para yüzünden Nurten ile anlaşır. Anlaşmaya göre Ceren, Nedim ile evlenecektir. Ceren ise, Agah'ın çapkın ve yakışıklı oğlu Cenk ile evleneceğini düşünmektedir.

Seher, Ceren ve kaynanasının planlı şekilde yarattıkları olaylar sonucunda Agah'ın evine hizmet etmek üzere ailesi ile birlikte memleketini terk eder. Seher, kaynanası Neriman ve Agah'ın arasındaki anlaşmadan haberi yoktur. Agah'ın evine yerleşen aile başlarına neyin geleceğinden habersiz hayatlarına başlar. Cemre, Nedim'in durumundan etkilenmiştir. Hemşire olmasının verdiği meslek aşkı ile onunla ilgilenmeye başlar. Cemre'nin yakın ve Nedim'e iyi gelen ilgilenmesini gören Agah, anlaşmaya göre olan Ceren'in evliliğini askıya alır. Onun için yeni gelin Cemre'dir...

Ceren şok oluyor ve içinden dönülmez bir olaya imza atıyor!

Agah bu kararını Nurten'e anlatıyor. Nedim'e gelin olarak Cemre'yi uygun bulduğunu söylerken Ceren bu konuşmaları duyuyor. Ceren, zenginleşme ve güzel yaşam hayallerinin uçup gittiğini görüyor. Sinir krizi geçiren Ceren hatalı bir karar veriyor. Kafasına koyduğunu yapmak için harekete geçiyor. Ablası Cemre'nin, Cenk ile evleneceğini, kendi hayallerine onun ulaşacağını düşünerek hızlı ve yanlış bir karara imza atıyor. Bir gece Cenk'in odasına girerek annesi Seher'in başını eğecek kötü bir olaya neden oluyor. Cenk ise, skandallarla babasına sosyetenin içinde ceza verdiğini düşündüğünden Ceren'in kirli oyununa uyuyor...

Seher, Agah'ın yaptığı anlaşmayı öğreniyor!

Seher, yaşadıkları kötü olaylardan sonra ailesi ile İstanbul'a gelip Agah'ın köşkündeki müştemilata yerleşir. Nedenini bilmediği bu durum sonrasında açığa çıkar. Neriman gerçek nedeni ona anlatır. Seher çılgına döner. Anlaşma paralarını da alıp Agah'ın karşısına dikilir. Agah'ın yüzüne çarptığı paralarla bu anlaşmanın olmayacağını haykırır. Agah ve Seher'i izleyenler şaşkındır. Agah ilk kez böyle bir şey yaşamaktadır. Parasıyla her kapıyı açacağını düşünmektedir. Seher ailesini de alıp köşkten ayrılır; fakat, yaşadıkları bir olay onların tekrar köşke dönmesine neden olur.

 

Zalim İstanbul 3. Bölüm fragmanı yayında! 

ZALİM İSTANBUL VİDEOLARI