X
X

Zalim İstanbul'un 3. Bölümünde Cenk, Cemre'den etkilenmeye başlıyor!

14.04.2019 Pazar 12:35 (Güncellendi: 30.06.2020 - 15:01)

Zalim İstanbul'un 15 Nisan 2019 Pazartesi akşamı yayınlanan 3. bölümünde Cenk, etkilendiği Cemre'ye bir sürpriz hazırlıyor! Civan öldüresiye dövülüyor! Ceren, Şeniz'den evleneceği kişinin Nedim olduğunu öğreniyor!

Cenk'ten, Cemre'ye sürpriz!

Cemre, hemşireliğin yanında sesinin güzelliği ile şarkı söylemeyi de ihmal etmemektedir. Ceren'in, Agah'a gönderdiği Antakya'daki Türkü barda Cemre'nin söylediği video köşkte olay olur. Bu durum Cenk'in de kulağına gider. Cenk, etkilenmeye başladığı Cemre'nin bu yönü için bir gece organize eder. Ayarladığı bir mekana Cemre'nin gelmesini sağlar. Cemre ise, hayallerine kavuşacağını düşündüğü bu teklifi kabul eder. Gözleri bağlı olarak geldiği mekanda bir şarkı söyler. Cenk onu hayranlıkla izler. Cemre, gözleri açıldığı zaman karşısında Cenk'i görünce nasıl bir tepki verecek? Cenk'in amacı ne? Cenk, Cemre'nin hayalleri ile mi oynuyor? Yoksa, hoşuna giden Cemre'ye güzel bir sürpriz mi ayarlıyor?

 

Öldüresiye dövülen Civan hastanelik oluyor!

Civan ve Damla ilk bölümde bir olaya karışmışlardı. Damla'nın, eski erkek arkadaşını basmak için gittiği mekanın çıkışında sıkıntı çıkar. Çocuk Damla'ya vuracağı sırada Civan araya girerek ona engel olur ve kafa atarak çocuğu etkisiz hale getirir. Sonrasında Damla, Civan'ın kullandığı aracı çocuğun arabasına sürerek hasar verir. Çocuk bunu gurur meselesi yapar ve topladığı adamlarla Civan ve Damla'nın olduğu arabanın önünü keser. Arabadan inen Civan kötü dövülür. Damla, kanlar içinde yığılan Civan'ı köşke getirir. Civan hemen hastaneye kaldırılır. Seher, oğlunun durumunu görünce yıkılır. Cenk ise, bunun hesabını sormak için çocuğun takıldığı mekana gider ve ona güzel bir dayak atar. Peki Civan'ın sağlık durumu nasıl? Damla, olayları nasıl anlatacak? Agah Bey bu olay üzerine ne yapacak?

Ceren acı gerçeği öğreniyor!

 Zenginlik hayalleri kuran Ceren, Cenk ile ilişkiye girerek Karaçaylara gelin olacağını düşünüyordu. Şeniz, onları yatakta yakaladıktan sonra acı gerçeği Ceren'in yüzüne vurur. Onu Nedim'in odasına götürerek Agah Karaçay'ın evlendireceği kişiyi gösterir. Ceren şok olur. Bu durum üzerine çıldırır. Fakat, bu hayalinden vazgeçmeyeceğini de hissettirir. Ceren bu durum karşısında ne yapacak? Hain planların hedefine kim girecek?

Zalim İstanbul son bölümde neler oldu?

 

Zalim İstanbul 4. Bölüm Fragmanı Yayında:

Şeniz, Nedim'in iyileşme hızından dolayı tedirgindir. Son yaşadıkları olay sonrası Cemre'nin geçmiş ile ilgili olan sırrı öğrenmesinden korkmaktadır. Civan'ın son karıştığı olayı da kullanarak Seher ve ailesini köşkten kovar. Agah'a da kendi istekleri ile ayrıldıklarını söyler. Aralarındaki konuşmayı duyan Nedim herkesi şaşırtarak konuşmaya başlar. Seher ve ailesini Şeniz'in gönderdiğini itiraf eder.

Civan ise, Kerem'in babasının tuzağı ile hapse düşmüştür. Arabada yakalanan uyuşturucu yüzünden içeride zor zamanlar yaşamaktadır. Özellikle Agah'ın üzerine yıkılmaya çalışılan davada konuşmamakta ısrarlıdır...

ZALIM İSTANBUL VİDEOLARI