X
X

Zalim İstanbul'un 4. Bölümünde gençler için işler karışık bir hal alıyor!

21.04.2019 Pazar 08:47 (Güncellendi: 30.06.2020 - 15:01)

Zalim İstanbul'un 22 Nisan 2019 Pazartesi akşamı yayınlanan 4. bölümünde Ceren, hamile olduğunu öğreniyor! Cenk, giderek Cemre'den hoşlanmaya başlıyor! Civan, cezaevine giriyor! Nedim'in iyileşme süreci hızlanıyor! Şeniz, Seher ve ailesini köşkten kovuyor!

Ceren hamile!

Kısa yoldan zengin olma hayalleri kuran Ceren, kendince bir plan yapar ve Cenk ile yatıp süreci hızlandırmak ister. Cenk ve annesi Şeniz'in kendisine sürekli kötü davranması onu daha da hırslandırır. Cenk ile yatmaya devam eder. İlk belirtilerde gelmeye başlar. Hesapladığı süre içerisinde hamileliğinin netleşmesi gerekiyordur. Aldığı gebelik test çubuğu ile amacına ulaştığını görür. Bu durumu ilk olarak babaannesi Neriman ile paylaşır. Sevinçlidir. Peki, bu olay istediği gibi evliliğe gidecek mi? Cenk, öğrenirse nasıl bir tepki verecek? Seher, kızının hamile olduğunu öğrenecek mi?

Cenk'in, Cemre'ye olan ilgisi artıyor!

Ceren, hamile olarak Cenk ile evleneceğini düşünürken Cenk'in duyguları Cemre'ye doğru kaymaya başlar. Cemre, gururlu duruşu ile onu etkilemiştir. Sürekli peşinde dolaşmaktadır. Ayarladığı mekanda şarkı söylemesini sağlayıp Cemre'yi de etkilemeye çalışır. Cemre ise, onun züppe tavrından hiç hoşlanmamaktadır. Özellikle Nedim'e olan davranışları yüzünden ona karşı çok sinirlidir. 

 

Civan hapse giriyor!

Civan, annesinin, Agah Karaçay'a olan borcunu kısa yoldan kazanmak için kabul ettiği işte tuzak olduğunu anlamaz. Kendisince kolay olduğunu düşündüğü iş, aslında Kerem'in babasının ayarladığı bir tuzaktır. Amacı, Agah'ı saf olan Civan üzerinden vurmaktır. İş Civan için basittir. Belirlenen adrese hediye bir kutu götürecek ve karşılığında da para alacaktır. Kutuyu alır ve adrese doğru yol aldığı sırada polis çevirmesine yakalanır. İhbar üzerine çevirdiklerini söyleyen polis bagaja gizlenmiş uyuşturucuları bulunca Civan tutuklanır. Nasıl bir işin içine düştüğünü anlayamadan da cezaevini boylar. Sorgudaki polisin sürekli Agah'ın ismini vermesini ister. Peki Civan, içine düştüğü bu duruma Agah'ı da sürükleyecek mi? Agah bu olay karşısında ne yapacak? Civan hapisten kurtulabilecek mi?

Seher ve ailesi köşkten kovuluyor!

Şeniz, köşke geldiklerinden itibaren Seher ve ailesinden rahatsızdır. Onları köşkten uzaklaştırabilmek için sürekli fırsat aramaktadır. Ceren'in oğlu Cenk ile olan münasebeti, Cemre'nin sırrını açığa çıkaracak Nedim ile olan hemşire-hasta ilişkisi onu diken üstünde tutmaktadır. İşte hal böyleyken eline inanılmaz bir fırsat geçer. Civan'ın uyuşturucu ile yakalanmasını koz olarak kullanır ve Seher'i köşkten kovar. Agah'a da kendi istekleri doğrultusunda köşkten ayrıldıklarını söyler. Damla, annesinin yalanını bildiği halde susmayı tercih eder. Sadece Nedim gerçekleri Agah'a söyler. Agah, bu durumda ne yapacak? Seher ve ailesini köşke dönmesini sağlayacak mı? Şeniz ile neler yaşayacak?

Zalim İstanbul son bölümde neler oldu?

Civan, kısa yoldan para kazanmak için girdiği kuryelik görevinde kendisine kurulan tuzak sonucu hapsi boylar. Aracında ve kurye olarak götüreceği hediye kutusunun içinden çıkan uyuşturucu onu cezaevine sokar. Asıl amaç Agah'ı vurmaktır. Civan'ın sorgusunda Agah Karaçay'ın ismini vermesini istediklerinde onurlu davranır ve kendini kurtaracak bu yalana ortak olmaz...

Şeniz, bu durumu lehine çevirir. Eline geçen kozu iyi kullanmak ister. Cemre'nin, Nedim üzerindeki olumlu etkisini de kıracak bir karar verir. Seher ve ailesini köşkten kovar. Agah'a da kendileri ayrıldıklarını söyler. Fakat, tahmin edemediği bir şey vardır. Nedim, artık konuşma sıkıntısı çekmiyordur. Amcası Agah'a, kendi istekleri ile köşkten ayrılmadıklarını itiraf eder...

Ceren ise, amacına ulaşmıştır. Gebelik testi sonucunda hamile olduğu kesinleşir. Bu durumu ilk olarak babaannesi Neriman ile paylaşır...

 

 

ZALIM İSTANBUL VİDEOLARI