Programlar

Akçadağ Kömbesi

Malatya'nın yöresel tatlarından "Akçadağ Kömbesi" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!

MALZEMELER:

5 SU BARDAĞI UN

1 PAKET YAŞ MAYA

100 GRAM MARGARİN

1 ÇAY KAŞIĞI TUZ

İÇ MALZEMESİ:

300 GR KAVURMA

1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ

1 YEMEK KAŞIĞI MARGARİN

4 YEMEK KAŞIĞI UN

2 TATLI KAŞIĞI PULBİBER

ÜZERİ İÇİN:

2 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT

4-5 YEMEK KAŞIK SIVI YAĞ


İlgili Haberler

Orman Kebabı

Alt Üst Böreği

Kaşık Sapı Makarnası

Kaldirik Dolması