Skip to main content
 
Kesme Çorbası
BULUNDUĞUNUZ BÖLGEDEN, BU İÇERİĞE ERİŞİM SAĞLAYAMAZSINIZ
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
SIRADAKİ VİDEO

Kesme Çorbası

152 kez izlendi
Erzurum'un yöresel tatlarından "Kesme Çorbası" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!
Erzurum'un yöresel tatlarından "Kesme Çorbası" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!

MALZEMELER:

HAMUR İÇİN (ERİŞTE İÇİN)

1 YUMURTA

2 TATLI KAŞIĞI TUZ (18 GR)

14 YEMEK KAŞIĞI UN (280 GR)

1 SU BARDAĞI SU

ÇORBA İÇİN

2 SU BARDAĞI HAŞLANMIŞ YEŞİL MERCİMEK(80 GR)

200 GR. DANA KIYMA

2 ÇAY KAŞIĞI TUZ (9 GR)

2 ÇAY KAŞIĞI PUL BİBER (10 GR)

1,5 ÇAY KAŞIĞI K.BİBER (6 GR)

1 SOĞAN

1 YEMEK KAŞIĞI SALÇA

2 ÇAY KAŞIĞI TARHUN OTU (10 GR)

3 YEMEK KAŞIĞI UN

1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ

200 GRAM MARGARİN

1 LİTRE ILIK SU

30.11.2015 Pazartesi 10:56  (Güncellendi: 07.09.2016 Çarşamba 12:39)
Sence Hangisi?

{{question.Title}}

Benzer Videolar