Skip to main content
 
Kaşık Sapı Makarnası
BULUNDUĞUNUZ BÖLGEDEN, BU İÇERİĞE ERİŞİM SAĞLAYAMAZSINIZ

Kaşık Sapı Makarnası

367 kez izlendi
Bolu'nun yöresel tatlarından "Kaşık Sapı Makarnası" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!
Bolu'nun yöresel tatlarından "Kaşık Sapı Makarnası" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!

Hamur İçin:

3 çay kaşığı tuz (12 gr)

15 yemek kaşık un (135 gr)

1 adet yumurta

1,5 su bardağı su (300 ml) 

Haşlamak için:

3 litre su (12 su bardağı)

3 çay kaşığı tuz (12 gr)

Yarım su bardağı sıvı yağ (100 ml) 

Üzerine:

Yarım paket margarin (125 gr)

100 gr ceviz içi (1 su bardağı)

100 gr keş (1+1/4 su bardağı)

21.12.2015 Pazartesi 11:15  (Güncellendi: 07.09.2016 Çarşamba 12:39)
Sence Hangisi?

{{question.Title}}

Benzer Videolar