Programlar

Bazlama ve Sucuk İçi

Kayseri'nin yöresel tatlarından "Bazlama ve Sucuk İçi" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!

MALZEMELER

SUCUK İÇİ İÇİN:

1 KG YAĞLI DANA KIYMA

KARIŞIK SUCUK BAHARATI

5-6 KAŞIK SIVIYAĞ

YARIM BAŞ SARIMSAK

TOZ KIRMIZIBİBER

TUZ

BAZLAMA İÇİN:

4 SU BARDAĞI UN

1.5 SU BARDAĞI ILIK SU

1.5 ÇAY KAŞIĞI KURU MAYA VEYA 1/4 PAKET YAŞ MAYA

1 ÇAY KAŞIĞI ŞEKER

1 ÇAY KAŞIĞI TUZ

 

 

 


İlgili Haberler

Orman Kebabı

Alt Üst Böreği

Kaşık Sapı Makarnası

Kaldirik Dolması