Programlar

Kayseri Yağlaması

Kayseri'nin yöresel tatlarından "Kayseri Yağlaması" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!

MALZEMELER:

YARIM KG KOYUN KIYMA

125 GR MARGARİN

2 ADET SOĞAN

3 ADET DOMATES

2 ADET YEŞİLBİBER

YARIM KIRMIZIBİBER

1.5 YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI

1 YEMEK KAŞIĞI BİBER SALÇASI

2 TATLI KAŞIĞI TUZ

2 TATLI KAŞIĞI KİMYON

1 TATLI KAŞIĞI KEKİK

ŞEBİT İÇİN:

5 SU BARDAĞI UN

2 TATLI KAŞIĞI TUZ

2 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT

1 PAKET KURU MAYA

4 YEMEK KAŞIĞI TOZŞEKER

2 SU BARDAĞI SU

1-2 YEMEK KAŞIĞI SIVIYAĞ

ÜZERİNE:

1 BAŞ SARIMSAK

4 BARDAK YOĞURT

 


İlgili Haberler

Orman Kebabı

Alt Üst Böreği

Kaşık Sapı Makarnası

Kaldirik Dolması