Programlar

Kesme Çorbası

Erzurum'un yöresel tatlarından "Kesme Çorbası" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!

MALZEMELER:

HAMUR İÇİN (ERİŞTE İÇİN)

1 YUMURTA

2 TATLI KAŞIĞI TUZ (18 GR)

14 YEMEK KAŞIĞI UN (280 GR)

1 SU BARDAĞI SU

ÇORBA İÇİN

2 SU BARDAĞI HAŞLANMIŞ YEŞİL MERCİMEK(80 GR)

200 GR. DANA KIYMA

2 ÇAY KAŞIĞI TUZ (9 GR)

2 ÇAY KAŞIĞI PUL BİBER (10 GR)

1,5 ÇAY KAŞIĞI K.BİBER (6 GR)

1 SOĞAN

1 YEMEK KAŞIĞI SALÇA

2 ÇAY KAŞIĞI TARHUN OTU (10 GR)

3 YEMEK KAŞIĞI UN

1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ

200 GRAM MARGARİN

1 LİTRE ILIK SU


İlgili Haberler

Orman Kebabı

Alt Üst Böreği

Kaşık Sapı Makarnası

Kaldirik Dolması