Programlar

Nev-i Değer

Edirne'nin yöresel tatlarından "Nev-i Değer" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!

MALZEMELER:

YARIM KİLO KOYUN BUT ETİ

 50 GR. (1 YEMEK KAŞIĞI) MARGARİN

 1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ

 2 HAVUÇ

2 PATATES

2 SOĞAN

YARIM SU BARDAĞI SU

BEŞAMEL SOSU İÇİN

YARIM ÇAY BARDAĞI SU

YARIM SU BARDAĞI SIVI YAĞ

3 YEMEK KAŞIĞI UN

2 SU BARDAĞI SÜT

250 GR. ISPANAK

1 YEMEK KAŞIĞI KADAR RENDELENMİŞ MUSKAT

YARIM LİMON SUYU

300 GR KAŞAR RENDESİ

1 YUMURTA SARISI

BİRER AVUÇ İÇİ TUZ VE KARABİBER


İlgili Haberler

Orman Kebabı

Alt Üst Böreği

Kaşık Sapı Makarnası

Kaldirik Dolması