Programlar

Sac Böreği

Bizim Lezzetlerimiz programında bu hafta "Sac Böreği" yapıldı!

Bizim Lezzetlerimiz programında bu hafta "Sac Böreği" yapıldı!

HAMUR İÇİN MALZEMELER

UN
SU
TUZ
YAĞ

BÖREĞİN İÇİ İÇİN MALZEMELER

PEYNİR
PATATES
MAYDONOZ

YAPILIŞI

UN, SU, TUZ İLE HAMUR YOĞRULUR. BEZELERE AYIRDIĞIMIZ HAMURU DİNLENDİRİYORUZ. TEK TEK AÇILAN YUFKALARIN ARASINA HAZIRLADIĞIMIZ İÇ HARÇTAN KOYUP SACTA VEYA TAVADA PİŞİRİYORUZ. PİŞEN BÖREĞİ SICAKKEN YAĞLIYORUZ.


İlgili Haberler

Orman Kebabı

Alt Üst Böreği

Kaşık Sapı Makarnası

Kaldirik Dolması