Programlar

Tantuni

Mersin'in yöresel tatlarından "Tantuni" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!

MALZEMELER:

EKMEK İÇİN

4 SU BARDAĞI UN

1,5 SU BARDAĞI SU

2 TATLI KAŞIĞI TUZ

İÇ HARÇ

2 KG İNCE DOĞRANMIŞ KOYUN ETİ

2-3 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ

SÜSLEMEK İÇİN:

4 ADET SOĞAN

3 DOMATES

6 ÇAY KAŞIĞI SUMAK

1 ÇAY KAŞIĞI KIRMIZI TOZ BİBER

1 ÇAY KAŞIĞI PUL BİBER

1 DEMET MAYDANOZ

1 DEMET NANE

LİMON


İlgili Haberler

Orman Kebabı

Alt Üst Böreği

Kaşık Sapı Makarnası

Kaldirik Dolması