Programlar

Tepsi Mantısı

Kayseri'nin yöresel tatlarından "Tepsi Mantısı" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!

MALZEMELER

HAMUR İÇİN:

300 GRAM UN

2 ADET YUMURTA

1 TATLI KAŞIĞI TUZ

SU

İÇ HARCI İÇİN:

150 GR KIYMA

2 ADET SOĞAN

YARIM DEMET MAYDANOZ

2 TATLI KAŞIĞI TUZ

KIRMIZI PUL BİBER

KARABİBER

ÜZERİ İÇİN:

2 SU BARDAĞI SARIMSAKLI YOĞURT

SALÇALI SOSU İÇİN:

1 YEMEK KAŞIĞI MARGARİN

2 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ

YARIM YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI

YARIM YEMEK KAŞIĞI BİBER SALÇASI

KIRMIZI PUL BİBER

 

 


İlgili Haberler

Orman Kebabı

Alt Üst Böreği

Kaşık Sapı Makarnası

Kaldirik Dolması