X
X

Arka Sokaklar'ın 440. Bölümünde sevinç ve üzüntü bir arada! Arka Sokaklar 441. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

05.05.2017 Cuma 09:40 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar 5 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 440. Bölümünde Aylin ve Hakan'ın evlilik mutluluğu, kabusa dönüyor! Hüsnü, Nazike yüzünden arabasından oluyor! Genç Orkun, satın aldıkları yasa dışı silahın yanlışlıkla ateş alması sonucunda ölüyor! Aylin ve Hakan'ın balayına gittikleri sırada açılan ateş sonucu kim vuruldu? Hüsnü arabasına kavuşacak mı? Orkun'un ölümü nasıl sonuçlar doğuracak? Arka Sokaklar'ın 441. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aylin ve Hakan'ın mutluluğu kısa sürüyor!

Ekibin ve birbirlerine deliler gibi aşık Aylin ile Hakan'ın beklediği mutlu gün gelir çatar. Nikah günü gelmiş, sevdalılar ömürlerini birbirine bağlayacakları imzayı atacaklardır! Rıza Babanın da şahit olduğu nikah töreni Aylin ve Hakan'ın "Evet"leri ile mutlu biter. Yeni evliler kadar onların evliliğini bekleyen ekibimizin aileleri de çok mutludur. Nikah salonundan ayrılan çiftimiz balayına gidecekleri gelin arabasına binerler. Yolda önlerini bahşiş almak isteyen çocuklar keser. Bu sırada, arabalarına birisi ateş eder. Çığlıklar sonucunda arabadaki biri vurulur! Aylin ve Hakan'ın gelin arabasına kim ateş etti? Amacı ne? Açılan ateş sonucu kim vuruldu?

Hüsnü'nün arabası kayıp!

Nazike, Hüsnü'ye haber vermeden arabasını alır. Yolda arabasının arkasına bir araç çarpar. Araba hırsızlarının bir oyunu olduğu aşikar durum sonrası Hüsnü'nün canından çok sevdiği arabası kayıplara karışır. Hüsnü, arabasını park ettiği yerde yellerin estiğini görünce küplere biner. Hemen kayıp arabasının peşine düşer. Hüsnü arabasını bulabilecek mi? Arabasını ondan habersiz alan Nazike ile neler yaşayacak?

Silah bir gencin hayallerini bitirdi!

 Yasa dışı silah satan bir çete, genç yaştaki Orkun'un hayatına mal olur. Haktan isimli kişi bu çetenin başıdır. Ayberk ve Cenk ise Haktan'ın adamlarıdır. Orkun ve Fırat, yaşları küçük silah meraklısı iki arkadaştır. Gençler silah almak için Orkun'un yanına gider; fakat, Haktan onlara yaşlarından dolayı silah satmaz. Ayberk ve Cenk ise, bu durumu fırsat bilerek patronlarından gizili iki gence silahları temin eder. İki genç arkadaş sosyal medyada hava atmak için silahla fotoğraf çekecekleri sırada Fırat'ın elindeki silah ateş alır ve Orkun vurularak ölür. Orkun'un ölümünden dolayı sinirli olan ailesi Fırat'ın ailesini linç etmek için mahalleyi basarlar. Ekibimiz bu olaya müdahale etmek ve silah çetesini yakalamk için operasyon düzenler. Ekip, kızgın kalabalaıktan Fırat'ın ailesini kurtarabilecek mi? Silah çetesini çökertebilecek mi?

Arka Sokaklar son bölümde neler oldu?

Arka Sokaklar 441. Bölüm Fragmanı yayında! 

Hakan'ın annesinin hayati tehlikesi sürüyor! Hakan ve Aylin'in düğününden sonra gelin arabasına ateş açan silaha ulaşılıyor!

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI