X
X

Arka Sokaklar'ın 441. Bölümünde Mesut büyük pişmanlık yaşıyor! Arka Sokaklar 442. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

12.05.2017 Cuma 09:49 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar 12 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 441. Bölümünde Mesut, şehit olan arkadaşı Sedat Çakmak'ın oğlu Ufuk'un düştüğü uyuşturucu bataklığından dolayı kendini suçluyor! Hakan, annesi Nesrin'i vuran kişinin kim olduğunu öğreniyor! Nesrin'in sağlık durumu ile ilgili önemli bir gelişme oluyor! Mesut, uyuşturucu bağımlısı Ufuk'un hayatı için ne yapacak? Hakan, annesini vuran kişiyi öğrendiğinde tepkisi nasıl olacak? Nesrin sağlığına kavuşabilecek mi? Metin ve Tekin'in başları nasıl bir belaya bulaşıyor? Hüsnü, oğullarının düştüğü durumu düzeltebilecek mi?

Mesut kendini suçluyor!

Kovandere'de şehit olan Amir Sedat Çakman'ın oğlu Ufuk, çıkan bir kavgada eli sopalı kişiler tarafından feci dövülür.Bu esnada şansa olay yerinden geçen Mesut ve ekip kavgaya engel olur. Mesut, Ufuk'u tanır. Ufuk, kavgadan sonra hastanede tedavi görürken tahlillerinde uyuşturucu bağımlısı olduğu ortaya çıkar. Mesut, arkadaşının oğlunun düştüğü bu durumdan dolayı kendisini suçlar. Mesut, ölümünden sonra ailesine göz kulak olmadığından dolayı arkadaşına vicdanen sorumlu hisseder ve Ufuk'u tedavi için Amatem'e yatırır. Ufuk, buradan kaçarak başını tekrar derde sokar. Mesut ise, Ufuk'u bu beladan kurtarmak için çırpınır. Mesut, Ufuk'un bu illetten kurtulması için nasıl bir çözüm yaratacak? Ufuk, Mesut'un çabasına olumlu karşılık verecek mi?

Hakan, annesini vuran kişi ile yüzleşiyor!

Hakan en mutlu gününde annesinin ağır yaralanmasının acısını yaşar. Nikah sonrası açılan ateş sonucunda vurulan Nesrin, ameliyata alınır; fakat, durumu ciddiyetini korumaktadır. Hakan, kendilerinin neden hedef olduğu sorusu ile cebelleşirken, bir banka soygunun aradığı sorulara cevap olacağını bilemezdi. Soygunda kullanılan silah ile Nesrin'i vuran silahın balistik raporunda eşleşmesi önemli ipucunun ortaya çıkmasına neden olur. Ekip ve Hakan önce soygunculara, sonra da annesini vuran kişiye ulaşırlar. Bu kişi Hakan'ın yakından tanıdığı Çetin'dir. Ekip ve Hakan tutuklamak için gittikleri Çetin'in kahvehanesinde vurma olayının iç yüzünü öğrenirler! Çetin, Hakan ve Aylin'in gelin arabasını neden hedef aldı? Hakan, annesinin ağır yaralanmasına neden olan Çetin'e nasıl tepki verecek? Nesrin, hayata tutunabilecek mi?

Metin ve Tekin, Hüsnü'yü kızdıracak yeni maceranın içine düşüyor!

Hüsnü'nün başları dertten kurtulmayan oğulları Metin ve Tekin, kendilerini yeni belanın içine sokuyorlar. Para kazanmanın yeni olanaklarının peşine düşen iki kafadar bu sefer sert bir kayaya çarpıyor. Metin ve Tekin'i içine düştükleri yeni olay ne? Kardeşler bu olaydan nasıl kurtulacak? Hüsnü, oğullarının düştüğü bu durum için ne yapacak?

Arka Sokaklar 442. Bölüm Fragmanı yayında! 

Mesut, kılık değiştiriyor! Ekip yine kendini tehlikeli bir görev içerisinde buluyor!

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI