X
X

Arka Sokaklar'ın 443. Bölümünde Hande ve Volkan, Gürcan'ın eline düşüyor! Arka Sokaklar 444. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

26.05.2017 Cuma 10:15 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar 26 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 443. Bölümünde kimlikleri ortaya çıkan Hande ve Volkan, Gürcan tarafından rehin alınıyor! Mesut'un gizli görevi tehlikeli bir hal alıyor! Rıza Babanın eşi Ayla'nın başı derde giriyor! Ekip, Hande ve Volkan'ı kurtarabilecek mi? Mesut, gizli görevinde deşifre mi oluyor? Ayla'nın içine düştüğü sıkıntılı durum nasıl sonuçlanacak? Arka Sokaklar 443. Bölüm'de neler oldu? Arka Sokaklar'ın 444. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hande ve Volkan, Gürcan'ın elinde!

Rıza Baba ve ekibi yuşturucu çetesini çökertmek için bütün tehlikeleri göze alıyor! Hande ve Volkan, Gürcan'ın takıldığı barda gözlem yaptıkları sırada açığa çıkarlar. Gürcan'ın nişanlısı Cemre, emniyette ifadesi alınırken gördüğü Hande ve Volkan'ı teşhis etmiştir. Gürcan, eline geçiriği bu fırsatı iyi kullanır. Onları rehin alır! Rıza Baba ve ekibi ele geçirilen arkadaşlarının sıkıntısını yaşarlar. Gürcan, elindeki kozlarını iyi kullanırken; ekibimizin, eli kolu bağlıdır! Bütün istihbaratları değerlendirirler ve kurtarma çabaları umutsuzca devam eder... Ekip, Hande ve Volkan'ı sağ salim kurtarabilecek mi? Hande'yi bekleyen büyük tehlike ne? Çetenin içindeki Mesut, bu durum için nasıl bir yol izleyecek?

Mesut açığa mı çıkıyor?

Rıza Baba tarafından gizli görev ile Gürcan'ın yanında işe başlayan Mesut, deşifre olmanın eşiğine geliyor. Selin, Mesut'un hayatı için endişelense de Mesut'un görev bilinci operasyonu bırakmasına yetmez... Gürcan'ın adamı Mesut'tan şüphelenir ve her hareketini dikkatle izlemektedir. Mesut, Hande ile Volkan'ın olayı yüzünden sıkıntı yaşamaktadır ve en ufak hatası onun da açığa çıkmasına neden olacaktır. Yine de ekibe istihbarat sağlamaya devam eder. Mesut, gizli görevede hata yapacak mı? Hande ve Volkan'ın kaçırılması onu nasıl etkileyecek? Onları kurtarmak için bir hamlesi olacak mı?

Rıza Babanın eşi Ayla'nın hayatı tehlikede!

Ayla, raslantı sonucu bir evde silahlı adamlar tarafından tutulmaktadır. Evde bulunan kadın ile sorunları oladuğu anlaşılan adamlar, görgü tanığı olan Ayla'yı da esir tutmaktadırlar. Ayla, bir fırsatını bularak durumu Ali'ye anlatacak telefonu açar; fakat, silahlı adam onu yakalar. Polisler, Ayla'nın yerini tespit ederek bulunduğu apartmana gelirler. Bu sırada korkunç bir şey yaşanır: Bir kadın pencereden düşmüş ya da atılmıştır! Silahlı adamların evin sahibi kadın ile olan sorunları ne? Ayla, bu olaydan yara almadan kurtulabilecek mi? Pencereden düşen ya da atılan kadın kim? Rıza Babanın eşi Ayla mı?

Arka Sokaklar 444. Bölüm Fragmanı yayında! 

Gürcan, durmak bilmiyor! Ekip, Gürcan'ın oyununa son verebilecek mi?

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI