X
X

Arka Sokaklar'ın 468. Bölümünde Mesut, Selin'in peşinden Suriye'ye gidiyor! Arka Sokaklar 469. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

09.02.2018 Cuma 09:39 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar'ın 9 Şubat Cuma akşamı yayınlanan 468. Bölümünde; Selin, Suriye'de tehlike ile karşı karşıya kalıyor! Mesut, Selin'in Suriye'de görevde olduğunu öğrendikten sonra peşinden gidiyor! Ali bir polisi vuruyor!

Selin terör örgütü ile karşı karşıya!

İstihbarat şube ve Arif Müdür arasındaki anlaşma ile Selin cezaevinden çıkarılır ve göreve gönderilir. Selin gizli görevle Suriye'ye geçer. Terör örgütünün elindeki çocuğu kurtarmaktır görevi ve örgüte ait bilgile toplamaktır. Selin, örgüt üyesi Vecdi'ye ulaşabilmek için Hamza isimli aracı ile yola koyulur. Yolda beklemediği bir sürpriz ile karşılaşır. Yanındaki adam Selin'e şiddet uygular. Sonrasında ise, Vecdi'ye ulaşabileceği örgüt üyeleri irtibat sağlar. Vecdi'nin saklandığı yere geldiğinde çocuk da oradadır. Selin görevini tamamlamak üzere harekete geçer. Vecdi ile karşı karşıya kalır. Vecdi çocuğu kalkan olarak kullanır. Selin ne yapacağını bilemez. Selin'e şiddet uygulayan kişi kim? Amacı ne? Selin, çocuğu kurtarabilecek mi? Selin'i bekleyen büyük tehlike ne?

Mesut, Suriye'ye gidiyor!

Mesut, sevdiği kadının Suriye'de görevlendirildiğini duyunca çok öfkeleniyor. Uzun yıllar sınır ötesinde bir çok kez operasyona katılmasından dolayı Selin'in hayatından endişe duyar. Rıza Baba ile bu durum üzerine tartıştıktan sonra Selin'in peşinden Suriye'ye gider. Gidişi kendi, kararı mı; yoksa, Rıza Babanın bilgisi dahilinde mi, yeni bölümde belli olacak! Selin'in izlerini takip ederek son bulunduğu yıkık bir eve gelir. İçeri girdiğinde Selin orada yoktur; fakat, Mesut tehlikenin göbeğine düşer. Örgüt üyeleri Mesut'u fark etmişlerdir. Mesut da onları fark eder. Kendisie doğrultulmuş bir roketatar vardır. Örgüt üyesi roketi ateşler. Ev havaya uçar. Mesut, Selin'a ait ilzeri nasıl buldu? Mesut roketli saldırıdan kurtulabilecek mi?

Ali bir polisi vuruyor!

Bahar ve Ali, İstanbul sokaklarında devriye geziyorken bir imdat çağrısı duyarlar. Hemen olay yerine intikal ederler. Eli silahlı bir kişi yardım için bağıran kişiyi kovalamaktadır. Bahar ve Ali'de bu kovalamacanın içine girerler. Ali, eli silahlı kişiye yetişir. Ona dur ihtarı yapar ve silahını doğrultur. Bu sırada adam Ali'ye döner. Ali refleksif hareketle silahını ateşler ve adamı vurur. Kimliğine baktıklarında adamın polis olduğunu öğrenirler. Bahar ve Ali şok olurlar. Bu olaydan sonra Ali için sıkıntılı süreç başlar. Ali müfettiş incelemesi ile karşı karşıya kalır. Ali bu sıkıntılı durumdan kurtulabilecek mi?

Arka Sokaklar 469. Bölüm Fragmanı yayında!

Mesut ve Selin, yolun sonuna mı geliyor?

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI