X
X

Bir Annenin Günahı ilk bölümde neler oldu?

23.11.2020 Pazartesi 11:12 (Güncellendi: 23.11.2020 - 11:18)

21 Kasım Cumartesi akşamı ilk bölümü yayınlanan Bir Annenin Günahı dizinde neler oldu? Yusuf'un hastalığı ne? Suna neden elini kana buladı? Sadri'nin iflasındaki faktörler ne? Yağmur ve Yusuf arasındaki aşkın başlangıcında neler yaşandı? Yeni fragman yayınlandı mı?

Bir Annenin Günahı 1. Bölüm ilk sahne - Hz. İbrahim hikayesi!

Suna'nın, yaşadığı travmatik olay HZ. İbrahim'in hikayesi üzerinden akıp gidiyor!

Suna, oğlu Yusuf'un yaşam mücadelesi verdiği sırada vurduğu Sadri'nin yerde yatan bedeninin önündedir. Yaşam buradan geriye doğru bir film şeridi gibi akmaktadoır. Fonda ise, Suna'nın sesini duyarız. Suna, Hz. İbrahim'in oğlu İsmail'i kurban ettiği hikayeyi anlatır. Allah katından Cebrail meleği ile inen kurbanlık İsmail'in hayatını kurtarır. Bu etkili sahne Suna'nın hisleriyle birebir örtüşür.

İflas haberi Sadri'yi yıkıyor!

Sadri, Çetin'den iflas ettiklerini öğreniyorve büyük bir yıkım yaşıyor!

Sadri'nin, sahip olduğu Yağmu İnşaat sıkıntılı bir dönemden geçmektedir. Sadri'nin tek kurtuluşu alabileceği banka kredileridir. Sorun büyüdükçe iş işten geçer ve şirket iflas eder. Bu haberi de çocukluk arkadaşı Çetin'den öğrenir. Bu haber Sadri'yi derinden etkiler ve keder dolu düşüncelere sürükler.

Yağmurun sesi aşka davet ediyor!

Yusuf ve Yağmur'un ilk romantik karşılaşma anları!

Yusuf üniversiteye geldiği sırada Yağmur, okulun bahçesinde yürünektedir. Yusuf'un gözü bir anda onu görür. Kapıdan girdikten sonra karşı karşıya kalırlar. Gözleri birbirine kenetlenen gençler yağan yağmur altında birbirlerine gülümseyerek bakar. Daha sonrasında Yusuf, Yağmur'un prova yaptığı odaya girer. Aralarında geçen güzel konuşmadan sonra Yusuf, telefon numarasını vermeyi başarır. İkisi de çok mutludur.

Hakkınızda şikayet var!

İbrahim, Suna'ya verdiği değeri ona destek olarak gösteriyor!

İbrahim, Suna'dan hoşlanmaktadır. Suna'nın işlettiği balıkçı lokantasına gelerek akşam için yer ayırtır. Amacı, zor şartlar altında geçimini sağlayan Suna'ya destek olmaktır. Bu sırada Yusuf'un rahatsızlığını duyan İbrahim, soluğu hastanede alır. Suna'ya olan desteğini burada da gösterir.

Yusuf'un durumu ciddi!

Yusuf, baygınlık geçirerek hastanelik oluyor ve ölümcül bir rahatsızlığı ortaya çıkıyor!

Yusuf, annesine kooperatif için gereken paraya yardım için okul sonrası işlerde çalışmaktadır. Şimdi bir fırına arkadaşıyla birlikte un taşır. Aşırı yorucu işten dolayı baygınlık geçirerek hastanelik olur. Suna, oğlunun durumunu öğrenince şoka uğrar. Hastanede doktorla konuşunda ikinci şoku yaşar. Yusuf'un doğuştan kalbinde sıkıntı vardır. Hemen ameliyat olmazsa yaşamayacaktır.

Suna ve Sadri arasında ölüm anlaşması!

Sadri, Suna'nın kendisini öldürmesi için anlaşmaya çalışıyor!

Suna, oğlunu kurtarabilmek için gerekli olan parayı istemek için Sadri'nin şirketine gider. Amacı, kooperatifteki eve yatırdığı paraları geri almaktır. Fakat, Sadri'nin iflasını bilmeyen Suna şaşırtıcı bir teklifle karşı karşıya kalır. Sadri, iflasından dolayı eşi ve kızı Yağmur'a güzel bir hayat bırakamayacığını bilmektedir. Aklına yaptırdığı sağlık sigortası gelir. İntihar dışındaki her türlü ölümlerden 5 Milyon Dolar para sigorta olarak ailesine kalacaktır. Suna'ın istediği meblağı vermek için ondan kendisini öldürmesini ister.

Yağmur, Sadri'nin yüreğini dağladı!

Yağmur, provasına gelmeyen babasına büyük sitem ediyor!

Yağmur, babasının iflas ettiğini bilmemektedir. Şirkete gelerek onunla güzel bir sohbet eder. Sadri, kızını çok ihmal ettiğini bilmektedir. Verdiği acı karardan dolayı kızı ile son kez güzel bir zaman geçirmek istmektedir. Bu yüzden Yağmur'un provasına geleceğini söyler; fakat, yaşadığı sorun bu sözünü tutmasına engel olur. Yağmur, babasının provaya gelmemesini içerlemiştir. Eve gelen Sadri'ye içinden geldiği gibi göz yaşları içinde sitem eder.

Vur beni!

Sadri, yoldan aldığı hayat kadınına kendisini öldürtmeye çalışıyor!

Sadri, Suna'nın verdiği olumsuz yanıttan sonra giderek çaresizliğe gömülür. Arabasıyla yoldan geçtiği sırada bir hayat kadını görür. Meral isimli bu hayat kadının alır ve inşaatlarının olduğu yere götürür. Ondan kendisini öldürmesini ister. Eğer kabul ederse yüklü miktarda parayı kendisine vereceğini söyler.

Suna, Sadri'yi öldürdü mü?

Suna, Sadri ile girdiği itiş kakış sırasında elindeki silahın ateş almasıyla büyük şaşkınlık yaşıyor!

Suna, Sadri'nin iflas ettiğini öğrenir. Soluğu hemen inşaat şirketinde alır. Sadri, protestolar eşliğinde şirketini ter etmektedir. Suna, bir taksi ile onu takip eder. Yapımı süren inşşat alanında ikili arasında tekrar öldürme konuşması geçer. Sadri, silahı Suna'ya verir. Suna, silahı almamaya çalıştığı sırada  patlama sesi gelir. Silah ateş almıştır ve Sadri, kanlar içinde yere yığılır.

Bir Annenin Günahı 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Yusuf ve Sadri, ameliyathanelerde yaşam mücadelesi veriyorlar!

Sadri, vurulduktan sonra hastaneye kaldırılarak ameliyata alınır. Durumu ciddiyetini korumaktadır. Haberi duyan Yağmur ve Sadri'nin eşi Nazan hastaneye koşar. Sadri'nin yaşaması mucizelere kalmıştır artık. Ana-kız perişan haldedir ve bir umut yaşama dönmesini beklemektedirler.

Diğer yandan Suna, Sadri'den aldığı parayı hastaneye yetiştirir. Yusuf'un ameliyatı başarılı geçer. Hayata tekrar merhaba diyen Yusuf, sevdiği kız Yağmur'u babasının yaşadıkları yüzünden karşısında yanında olur. Suna ise, hala olayın şokunu yaşamaktadır. Sadri'nin bir an önce sağlığına kavuşmasını diler.

Bir Annenin Günahı yeni bölümleriyle her cumartesi saat 20.00'da Kanal D'de!

BİR ANNENİN GÜNAHI VİDEOLARI