X
X

Bir Umut Yeter 2. Bölümde büyük sır ortaya çıkacak mı?

06.10.2018 Cumartesi 10:32 (Güncellendi: 27.11.2018 - 17:33)

Bir Umut Yeter 6 Ekim cumartesi yayınlanacak olan yeni bölümde geçmişin izleri bir bir ortaya çıkmaya başlıyor. Yılmaz büyük bir ikilemde kalıyor!

Bir Umut Yeter bu akşam yayınlanacak olan 2. Bölümde beklenmedik gelişmeler yaşanacak! Yıllardır saklı kalan gerçekler bir bir ortaya çıkmaya başlayacak.

Bir tesadüf sonucu Umut’un gerçek annesinin Derya olduğunu öğrenen Yılmaz, seneler önce Elif’in ısrarları ile kurdukları yalan dünyayı sorgulamaya başlamıştır. İçinde bulunduğu durum günden güne onu rahatsız etmeye başlar. Çaresizce işin içinden çıkmaya çalışırken kader ise Yılmaz ile Derya’yı sürekli karşı karşıya bırakır. Yılmaz'ın aklı karışmaya başlar. Bir yandan yıllarca evlat acısı çekmiş genç bir kadın vardır diğer yanda ise Umut sayesinde hayata bağlanan Elif... Yılmaz'ı zora sokan bu durum nasıl sonlacaktır?

Öte yandan Köyceğiz Limanı’nın işletmecisi iş adamı Kenan Akar’ın da cazip iş teklifini sırf Umut’un ıssız adadaki yalnızlığını dindirmek için kabul eden Yılmaz, Derya’nın yeni patronunun kızı olduğunu öğrenmesi ile beyninden vurulmuşa döner. Bütün bu tesadüfler Yılmaz'ın alacağı tüm kararları etkiler. Yılmaz için artık hayat daha zordur. Ancak Derya henüz bu tesadüflerin farkında değildir.

Bu arada Derya’nın küçük kız kardeşi Damla’nın üniversiteden mezun olup İstanbul’dan Köyceğiz’e gelmesi Akar Ailesi’ ne yepyeni bir hareket getirir. Senelerdir içe kapanık bir hayat süren Derya, Damla’nın ısrarlarına dayanamaz ve bir fotoğraf sergisi açmaya karar verir. Köy meydanında açılan bu sergi Elif, Yılmaz, Derya ve Umut’ un bir araya gelmesine neden olurken Yılmaz’ın da hayati bir karar vermesini sağlayacaktır.

Bir Umut Yeter yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

BİR UMUT YETER VİDEOLARI