Skip to main content
 
Kuşbaşı Kebabı
BULUNDUĞUNUZ BÖLGEDEN, BU İÇERİĞE ERİŞİM SAĞLAYAMAZSINIZ
Yayın kalitesi internet hızınıza göre optimize ediliyor.
SIRADAKİ VİDEO

Kuşbaşı Kebabı

162 kez izlendi
Gaziantep'in yöresel tatlarından Kuşbaşı Kebabı tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!
Gaziantep'in yöresel tatlarından Kuşbaşı Kebabı tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!

MALZEMELER:

Kuşbaşı et 

5-6 diş sarımsak

Yarım çay bardağı yağ

1 tatlı kaşığı taze dövülmüş karabiber

5 kaşık toz kırmızı biber

1 tatlı kaşığı yoğurt

1 çay kaşığı yuz

YAPILIŞI:

KUŞBAŞI BÜYÜKLÜĞÜNDE DOĞRANIR DAHA SONRA SOS İLE KARIŞTIRIP TERBİYE EDİLİR. ŞİŞE DİZİLİR.

YANINA DOMATES BİBERLE SERVİS EDİLİR.

30.05.2015 Cumartesi 13:45  (Güncellendi: 13.12.2017 Çarşamba 15:57)
Sence Hangisi?

{{question.Title}}

Benzer Videolar