X
X

Amsterdam’dan İstanbul’a uzanan bir fedakârlık öyküsü!

23.02.2017 Perşembe 10:28 (Güncellendi: 19.06.2017 - 13:09)

Evlat Kokusu, Amsterdam’dan İstanbul’a uzanan bir fedakârlık öyküsüyle gönülleri fethedecek!

Yakında Kanal D’de izleyicisi ile buluşacak Evlat Kokusu, Amsterdam’dan İstanbul’a uzanan büyük bir sevgi, nefret, aşk, entrika ve fedakârlık öyküsünü konu alacak.

Yapımını Endemol Shine Türkiye’nin yaptığı Kanal D’nin yeni projesi Evlat Kokusu’nun Amsterdam çekimleri Endemol Shine Hollanda ortaklığında yapıldı.

Endemol Shine Merkez Hollanda Ofisi dizi yapım ekibinin katılımıyla, Amsterdam’ın ünlü kanallarının yanı sıra tarihi tren istasyonu ve Amsterdam’ın ünlü şehir merkezi ve Utrecht bölgesindeki hapishanede bir haftada gerçekleşen çekimlerde oyunculara Hollanda’da özel seçilen cast eşlik etti.

 Heyecan ve merakla beklenen Evlat Kokusu'nun konusu ise şöyle;

Zeyno Amsterdam’da bir yetimhanede büyümüştür. Aynı yetimhanede bulunan tek Türk olan ve ‘abla’ dediği Nesrin‘den başka kimsesi yoktur. Zeyno, bir hastanede çocuk hemşiresi olarak çalışmaktadır.

Hayatında bir kez âşık olmuş ve âşık olduğu adamdan da hamile kalmıştır. Sevdiği adam ve çocuğu ile mutlu bir aile kuracaklarını sanan Zeyno, gerçek hayatın kendisi için yaptığı planlardan habersizdir. Zeyno’nun bir anlık öfkesi onu hayallerinden ve evladının kokusundan uzaklaştırırken, Akbaş Ailesi ile arasında koparılması imkânsız bir bağ oluşturur.

EVLAT KOKUSU VİDEOLARI