X
X

Evlat Kokusu 2.Bölüm'de Zeyno, Çınarı kaçırabilecek mi? Evlat Kokusu 3.Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

15.03.2017 Çarşamba 16:55 (Güncellendi: 19.06.2017 - 13:09)

Evlat Kokusu 15 Mart Çarşamba 2017'de yayınlanan yeni bölümde, Zeyno verdiği zorlu mücadele sonrasında oğlunu Akbaş Ailesi'nden alabilecek mi?

Evlat Kokusu 2. Bölüm'de Neler Olacak?

Hapisten çıktıktan sonra ilk işi oğlunu bulmak olan Zeyno, bu uğurda zorlu bir mücadele veriyor. Amsterdam'dan çıkıp İstanbul'a kadar gelen ve oğlunu her yerde arayan Zeyno, sonunda ona dair önemli ip uçları elde ediyor. Bu ip uçlarından yola çıkarak oğlunun Akbaş Ailesi'nde olduğunu öğreniyor. Yıllar önce Akbaş Ailesi'nin, kızları Ela için donör arayışına girdiklerini ve oğlunu bu amaçla kaçırıp evlat edindiklerini öğreniyor. Ve Zeyno oğluna kavuşmak için kolları sıvıyor. Akbaş Ailesi'nin içine garson kılığında sızan Zeyno, oğlunu burada görüyor ve her şeyden emin olmak için onun saç telini alarak DNA testi yaptırıyor. Çıkan sonuca göre ise Zeyno, Çınar'ın kendi öz oğlu olduğunu öğreniyor. 

Elindeki DNA testiyle Akbaş Ailesi'nin karşısına dikilen Zeyno, her şeyi bir bir anlatıyor ve Çınar'ın kendi oğlu olduğunu, onu geri almak için geldiğini ifade ediyor. Zeyno'nun sözleri karşısında büyük bir şok yaşayan Zümrüt ve Aslan Akbaş çifti, bunun bir yalan olduğunu söyleyerek onu evden kovuyorlar. Bu arada Hünkar ise olanların aslında zamanında kendi planının bir parçası olduğunu anlıyor ve büyük bir korkuya kapılıyor.

Zeyno'nun evden çıkmasıyla birlikte Çınar'ın da yatağında olmadığı ortaya çıkıyor. Herkes büyük bir panik ile Çınar'ı Zeyno'nun kaçırdığını düşünüyor. Aslan ve Cevahir, Zeyno'nun peşine düşüyor. Bu arada Ela’nın sağlığı da hızla kötüye gitmektedir. Ela’nın kurtulması için, Çınar’ın bir an önce bulunması ve hastaneye Ela’nın yanına getirilmesi gerekmektedir. Peki Zeyno, Çınar'ı alabilecek mi? Akbaş Ailesi şimdi ne yapacak?

Evlat Kokusu 3. Bölüm Fragmanı yayında! 

Zeyno ölümle yaşam arasındaki tarafını seçme konusunda kararsız bir dönem geçiriyor. Zümrüt ise tüm imkanlarını kullanarak bu duruma bir son vermek istiyor.

EVLAT KOKUSU VİDEOLARI