X
X

Evlat Kokusu 3.Bölüm'de Zeyno ölümle burun buruna geliyor! Evlat Kokusu 4.Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

22.03.2017 Çarşamba 16:13 (Güncellendi: 19.06.2017 - 13:09)

Evlat Kokusu 22 Mart Çarşamba 2017'de yayınlanan yeni bölümde, oğlu Çınar’ı alabilmek uğruna canını tehlikeye atan Zeyno ne yapacak? Akbaş Ailesi Zeyno’yla nasıl mücadele edecek?

Evlat Kokusu 3. Bölüm'de Neler Oldu?
Her şeyi göze alıp Çınar’ı kaçıran Zeyno, sonunda yakalanıyor. Aslan Akbaş ise, Zeyno’nun çırpınışları karşısında duyarsız kalamıyor ve onunla konuşmak, anlaşma istiyor. Ancak bu sırada polislerin devreye girmesiyle her şey alt üst oluyor. Zeynep, polislerden kaçarken hastanenin çatısında büyük bir talihsizlik yaşıyor! Peki, Aslan Zeynep’in hayatını kurtaracak mı?

Öte yandan Çınar’ın gerçek annesinin Zeyno olduğunu öğrenen Zümrüt büyük bir öfke ve hırsla oğlunu asla ona vermeyeceğini söylüyor. Zeyno’yla bu konuda tartışma yaşayan Zümrüt kimseyi dinlemiyor. Ancak kabul etmesi gereken bu gerçeği de değiştiremiyor. Zümrüt, Çınar’ı Zeyno’ya verecek mi yoksa onunla anlaşma yapıp bu konunun üzerini kapatacak mı? Yaşananların  ortaya çıkma ihtimali tüm Akbaş Ailesi için büyük bir krize yol açıyor. Bu sebeple Hünkar, Zeyno’ya para teklif ediyor. Peki Zeyno bu teklif karşısında ne yapacak?

Zümrüt ve Aslan arasında çıkan tartışma ise beklenmedik bir duruma sebep oluyor. Zeynep’in Çınar’ın gerçek annesi olduğu konusunda Zümrüt’ü ikna etmeye çalışan Aslan karşısında bir anda Ela’yı görüyor. Olan biteni öğrenen Ela ise duyduklarının etkisiyle şoka giriyor. Ela bu gerçeği öğrendikten sonra neler olacak?

Evlat Kokusu 4. Bölüm Fragmanı yayında!

Ela, duyduklarını kardeşi Çınar'a anlatacak mı? Velayet davasını kim kazanacak?

EVLAT KOKUSU VİDEOLARI