X
X

Evlat Kokusu 4.Bölüm'de Ela, duyduğu gerçekle yıkılıyor! Evlat Kokusu 5.Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

29.03.2017 Çarşamba 16:22 (Güncellendi: 19.06.2017 - 13:09)

Evlat Kokusu 29 Mart Çarşamba 2017'de yayınlanan yeni bölümde, Ela Çınar'la ilgili gerçeği ona anlatacak mı? Bu gerçek karşısında nasıl bir tepki verecek?

Evlat Kokusu 4. Bölüm'de Neler Olacak?

Çınar'la ilgili gerçekler bir bir ortaya çıkmaya başlıyor! Zeyno'nun aniden ortaya çıkmasıyla Akbaş Ailesi'nde durumlar tamamen karışıyor. Bu karışıklık durumlarından ise en çok etkilenen Ela oluyor. Zeyno'nun varlığı Zümrüt'ü son derece rahatsız ediyor ve Çınar'ı kaybetme korkusu yaşatıyor. Bu korkuyla her geçen gün daha gergin olan Zümrüt, bazı gerçekleri kabul etmek istemiyor. Onu bu duruma ikan etmek ise Aslan'a düşüyor!

Aslan ve Zümrüt kendi aralarında Çınar hakkında konuşmaya başlıyor ancak konuşmanın dozu giderek tartışmaya dönüşüyor. Ela, anne ve babası tartışırken görüyor ve sessizce onların konuşmalarına kulak misafiri oluyor. Ela o sırada duyduklarıyla şok oluyor. Çınar'ın öz kardeşi olmadığını öğrenen Ela, üzüntüsünü gizleyemeyerek anne ve babasından bunun hesabını soruyor.  Bir gün Çınar'ın o evden gitme ihtimali Ela'yı derinden etkiliyor. Zeyno ise Çınar'ı geri alabilmek için yasal işlemleri başlatıyor. Akbaş ailesine velayet davası açarak oğluna sahip olmak için bekleyiş içerisine giriyor! 

Zeyno, Akbaş Ailesi'nden oğlunu alabilecek mi? Ela, öğrendiği gerçekle nasıl yaşayacak? Bu durumu Çınar'la paylaşacak mı?

Evlat Kokusu 5. Bölüm Fragmanı yayında!

Zeynep'in yardımıyla Ela yeniden tedavi olmaya ikna olacak mı?

EVLAT KOKUSU VİDEOLARI