X
X

Evlat Kokusu son bölümde Zeyno vuruluyor! 6. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

05.04.2017 Çarşamba 10:26 (Güncellendi: 19.06.2017 - 13:09)

Evlat Kokusu 5 Nisan Çarşamba yayınlanan bölümde, kardeşi Çınar'ı kaybetme korkusu yaşayan Ela, onu bir daha tedavisine dahil etmek istemese de Akbaş Ailesi bu duruma onay vermiyor ve Zeyno'dan onu ikna etmesi konusunda yardım istiyor! Zeyno, Ela'yı tedavi olmaya ikna edebilecek mi? Evlat Kokusu 6.Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Evlat Kokusu'nda Zeyno'yu yine zor günler bekliyor. Çınar'la ilgili gerçeği öğrendikten sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Ela, soluğu Zeyno'nun yanında almıştı. Zeyno'dan yardım isteyen Ela, kardeşi Çınar'ı ondan ayırmamasını istemişti. Ela'nın gözyaşları karşısında zor durumda kalan Zeyno ise hiç beklemediği anda Zümrüt ve Aslan Akbaş'ın evine gelmesiyle şok olmuştu. Kızları Ela'yı Zeyno'nun evinde bulan Zümrüt, yine öfkesine yenik düşmüştü. Bu sırada Ela rahatsızlanmıştı ve hemşire olan Zeyno, onu hayata döndürmüştü.

Evlat Kokusu yeni bölümde ise, Ela tedavisinde artık Çınar'ın dahil olmasını istemediğini söylüyor. Çınar'ın canının yanmasını istemeyen Ela, kendini feda ediyor. Bu kararı doğru bulmayan Akbaşlar ise bu işi gizliden yapma kararı alıyor. Ela'ya söylemeden Çınar'ı tedavi süresince tutmak istiyorlar. Ancak Ela bunu farkediyor ve evde tansiyon bir anda yükseliyor. Aslan, bu konuda birtek Zeyno'nun Ela'yı ikna edebileceğini dsüşünüyor ve ondan yardım istiyor. Peki Zeyno, Ela'yı ikna edebilecek mi? 

Öte yandan Zeyno’nun doğurduktan hemen sonra kaçırılan oğlu Çınar’ın Akbaşlar'ın evinde doğum günü partisi yapılıyor. Zeyno 5 yıl sonra ilk kez oğlunun doğum gününü kutlayabilmenin sevinci içine giriyor. Oğlu için Akbaşlar'ın evinde değil de kendi evinde bir kutlama yapan Zeyno, aynı zamanda Akbaşlar’ın evinde yapılacak büyük kutlamaya da davetlidir. Ancak kapıda kendisini kötü bir sürpriz beklemektedir. 

Evlat Kokusu 6.Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Evlat Kokusu son bölümün ardından yayınlanan 6.Bölüm fragmanında ise herkesi dehşete düşüren bir durum yaşanıyor! 

EVLAT KOKUSU VİDEOLARI