X
X

Ebru Cündübeyoğlu, “Gülizar” ile ekrana dönüyor!

17.01.2018 Çarşamba 10:29 (Güncellendi: 02.04.2018 - 12:24)

Kanal D’nin Cumartesi akşamı izleyici karşısına çıkacak olan yönetmenliğini ise Çağan Irmak'ın yaptığı yeni dizisi Gülizar’ın kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Başrolünü Farah Zeynep Abdullah ve Ömer Berk Cankat’ın paylaştığı Gülizar’da, Ebru Cündübeyoğlu “Suzan” karakterini canlandıracak.

Gülizar’ın koruyucusu Suzan…
Cündübeyoğlu’nun hayat vereceği Suzan karakteri, Gülizar’ın hayatındaki en önemli kişilerden biridir. Renkli bir kişiliğe sahip olan Suzan; 7 yaşından beri Gülizar’a göz kulak olup onu kendi çevresinden uzak tutmayı başarmıştır. Ancak Suzan’ın zorluklar ile dolu hayat mücadelesi hiçbir zaman son bulmayacaktır…

Merak dolu hikayesi ile Gülizar, Cumartesi saat 20.00’de Kanal D’de!

Gülizar ve başarılı veteriner hekim Murat, farklı yönlere hareket etmek üzere olan iki ayrı treni beklerken yaşamları asırlık bir çiftlikte kesişecek iki gençtir. Gülizar dünya yıkılsa şarkı söylemekten vazgeçmeyecek, Murat kıyamet kopsa o kızı o  aleme yar etmeyecektir. Üstelik Gülizar düne kadar varlığını bilmediği bir ailenin ve dev süt ürünleri imparatorluğunun varisidir, Murat ise Gülizar’ın üvey kız kardeşi ile 16 yaşından beri sözlüdür ve çiftliğin belkemiğidir. Bu sevda çiftlikteki herkesin, büyükbaş ve küçükbaş hayvanların, yıllanan peynirlerin, saf tereyağların ve berrak derelerin ve yemyeşil çayırların bile huzurunu kaçıracaktır.

KÜNYE

Yapım: O3 Medya  

Yapımcı: Onur Güvenatam 
 
Yönetmen: Çağan Irmak 

Proje Tasarım: Çağan Irmak 

Senaryo: Çağan Irmak ve Scripta Yazı Grubu   

Müzik: Çiğdem Erken 
    
Oyuncular:  Farah Zeynep Abdullah (Gülizar), Ömer Berk Cankat (Murat), Ebru Cündübeyoğlu (Suzan), Şerif Sezer (Hayriye), Berkay Ateş (Fettah), Zuhal Gencer (Candan), Sevtap Özaltun (Mine), Berk Erçer (Tuğrul), Osman Alkaş (Veysel), Mahperi Mertoğlu (Şerife Abla), Ayşe Tunaboylu (Zemzem), Goncagül Sunar (Nazan), Gonca Cilasun (Muazzez), Emre Taşkıran (Teksoy), Pelin Abay (Fatoş), Sinem Yener (Perihan), Feriha Eyüboğlu (Şükriye), Baran Can Eraslan (Fuat)

GÜLİZAR VİDEOLARI