X
X

Gülizar 3. Bölümde Murat ve Gülizar İzmir'e gidiyor! Gülizar 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

03.02.2018 Cumartesi 10:57 (Güncellendi: 02.04.2018 - 12:24)

Gülizar 3 Şubat cumartesi akşamı yayınlanan yeni bölümde, Murat ve Gülizar İzmir'e Suzan'ı kurtarmaya gidiyor, ortalık karışıyor!

Gülizar yeni bölümde, çiftlikte durumlar gittikçe daha da karışık bir hal alıyor. Mehmet Rıfat'ı ölümünden sonra herkesi karşısına alarak Gülizar'ın yanında olan Murat, tepki çekmeye başlıyor. Mehmet Rıfat'ın Gülizar'ı ona emanet etmesi üzerine, zor zamanlarını birlikte atlatmaya karar veriyor. Ancak Murat'ın sürekli Gülizar'ın etrafında olması başta Mine olmak üzere tüm ailenin sinirini bozuyor. Bu durumun farkında olan Veysel ise oğlunu uyarıyor. Gülizar yüzünden düzenlerinin bozulmasını istemediğini söyleyerek, Mine'yle arasını düzeltmesi gerektiğini tembihliyor. Murat ise bu sözlerin hiç birine aldırış etmeden bildiği yolda ilerlemeye devam ediyor. Gülizar, Murat ve Veysel'in konuşmasına kulak misafiri oluyor. Onlara daha fazla yük olmak istemiyor ve İzmir'e dönmeye karar veriyor.

İzmir'den aniden gelen Gülizar, orada bıraktığı Suzan ve Fettah'ı düşünmeden duramıyor. Suzan'ı Şerif'in esir aldığını ve ona işkence ettiğini öğreniyor. Gülizar, Suzan'ı onun elinden kurtarmak için hemen harekete geçiyor. Onun bu hamlesinden sonra elbette yine yalnız bırakmayacak olan Murat, onunla İzmir'e gidiyor. Gülizar’ın Suzan’ı kurtarmak için Murat’la birlikte İzmir’e gittiği haberi ise çiftliğe bomba gibi düşüyor. Olanları duyan Mine daha fazla dayanamıyor ve ailesinin de tepkileri yüzünden sözü atmaya karar veriyor. 

Gülizar, aynı zamanda geçmişini herkesten sır gibi saklamaya çalışıyor. Onun İzmir'deki yaşantısını kimsenin bilmemesini istiyor. Ancak Murat'ın İzmir'e gelişi bu duruma engel oluyor. Murat, Gülizar yüzünden hiç bilmediği bir alem ile yüzleşmek zorunda kalıyor. Ancak bu durum ikili arasında olan yakınlaşmanın daha da artmasına yol açıyor... Peki Murat ve Gülizar arasında olanlardan sonra çiftlikte durumlar ne oldu? Veysel, Murat'ı Sepetçi Ailesi'ne karşı nasıl savundu? Gülizar'ın aklındaki plan neydi?

Gülizar 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı:

 

GÜLİZAR VİDEOLARI