X
X

Gülizar 4. Bölümde Gülizar, hayallerine bir adım daha yaklaştı!

10.02.2018 Cumartesi 11:02 (Güncellendi: 02.04.2018 - 12:24)

Gülizar 10 Şubat cumartesi yayınlanan yeni bölümde, Gülizar'ın sesi önemli müzik prodüktörlerinden biri olan Kartal tarafından keşfedildi!

Gülizar yeni bölümde, beklenmedik sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Bir anda tüm hayatı alt üst olan Gülizar, müzikle olan hayallerine farketmeden bir adım daha yaklaştı!

Gülizar son bölümde, Murat'la birlikte Suzan'ı kaçırmayı başaran Gülizar, onu çiftliğe getirir. Burada daha güvende olduklarını düşünürler ve Hayriye’nin onlar için hazırlattığı eve yerleşirler. Ancak kimsenin aklına gelmeyecek bir durum ortaya çıkar. Suzan'ın kaçırıldığı gece, Teksoy Murat'ın arabasını takip etmiştir. Gülizar ve Suzan'ın kaldığı yeri bulmuş, çiftliğin kapısına dayanmıştır. Peki Gülizar ve Suzan şimdi ne yaptı? Bu durumu çiftliktekilere nasıl açıkladılar? 

Bir yandan da çiftlikte Murat ve Mine'nin nişan hazırlıkları yapılmaktadır. Mine, Murat'ın ondan uzaklaştığını düşünmektedir ve onu kaybetme korkusu yaşamaktadır. Ancak Murat'ı kolay kolay bırakmayı düşünmeyen Mine hemen harekete geçer. Mine'yle nişanlanmak üzere olan Murat'ın ise kafası karışmıştır. Ona karşı duyguları azalmış ancak Mehmet Rıfat'a verdiği sözden dolayı geri adım atamamaktadır. Gülizar ise bu durumun farkındadır. Üstelik o da zaman içinde Murat'a karşı hislerinin olduğunu farketmeye başlamıştır ancak bunu kendine bile itiraf edemez. 


Nişan hazırlıkları sürerken, Gülizar'ın Fettah'la birlikte olan videosu internette, önemli bir müzik prodüktörü tarafından keşfedilmiştir. Gülizar, söylediği şarkı ve ışığıyla onu etkilemeyi başarmıştır. Onu keşfeden müzik prodüktörü Kartal, onun peşine düşer ve ne olursa olsun onu bulmayı kafasına koyar. Peki bu durum sonrasında neler oldu? Gülizar, bu haberle nasıl bir hamle yaptı? Gülizar ve Fettah çocukluktan beri süre gelen hayallerini sonunda gerçekleştirme fırsatı bulabildi mi?

Gülizar 5. Bölüm Fragmanı:

 Gülizar yeni bölümüyle cumartesi akşamı 20.00'de Kanal D'de!

GÜLİZAR VİDEOLARI