X
X

İki Yalancı 2. Bölümde Duygu’nun yalanları ortaya çıktı mı?

17.07.2017 Pazartesi 10:20 (Güncellendi: 12.09.2017 - 12:40)

İki Yalancı’nın 17 Temmuz Pazartesi 2017 akşamı yayınlanan yeni bölümünde Duygu, yalanlarının ortaya çıkması tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor; Serkan’a beslediği duygular giderek yoğunlaşıyor!

İki Yalancı son bölümde neler oldu?

Duygu, İstanbul’da çalıştığı mağazada mutsuzdur. Müşteriler tarafından maruz kaldığı tepkiler canına tak etmiştir. Yine bir müşteriyle yaşadığı tartışma sırasında bu sefer sessizliğini koruyamamış, işinden kovulmuştur. İşsiz kalmanın endişesini yaşarken Bodrum’daki yakın arkadaşı Burcu’dan aldığı telefonla soluğu orada alır. Bir kuru temizlemecide çalışan Burcu, Duygu’ya Bodrum’da hem iş hem de bir eş bulma arayışına girer.

Burcu ve Duygu, Bodrum’da yepyeni bir hayat yaşamaya çalışırlarken bir yandan da kendileri gibi Bodrum’a gelen Serkan, Cenk ve Naci ile tanışırlar. Serkan da sevgilisi Sevil ile evlenme hayalleri kurarken Sevil’in zengin biriyle evlenmek istemesi üzerine onu çok şaşırtan bir manzarayla karşılaşır. Gördüklerine inanmakta zorluk yaşayan Serkan, Cenk ile birlikte Bodrum’a Naci’nin yanına giderler. Üç kafadar, Naci’nin çalıştığı villada yaşayan ev sahiplerinin olmamasını bir güzel değerlendirirler ve zengin bir hayata merhaba derler. Amaçları zengin kadınları tavlamak ve yaşadıkları hayattan kurtulmaktır.

Bodrum’da bir gece kulübünde tanışan Serkan ile Duygu, daha ilk dakikadan birbirlerinden etkilenirler. Naci ve Cenk de Burcu’yu beğenirler ve bu beğeni ikili arasında bir rekabete sahne olur. Duygu ile Serkan, birbirlerine yalanları sıralarlar ve her ikisi de diğerinin çok zengin olduğunu zanneder. İkili arasındaki aşk kıvılcımları giderek büyük ve önlem alınamaz bir yangına dönüşür. Duygu ile Serkan, kendilerini bu aşka bırakırken söyledikleri yalanların yükünü taşımaktadırlar.

Duygu ile Serkan, birbirlerine gerçekleri itiraf edebilecekler mi? Burcu, Naci’yi mi yoksa Cenk’i mi tercih edecek? Yalanlarının ortaya çıkması tehlikesiyle karşı karşıya gelen Duygu, bu durumu nasıl geçiştirecek? Duygu ile Serkan, büyük bir aşk yaşayabilecekler mi?

Tüm bu soruların yanıtları, İki Yalancı’nın yeni bölümünde! İki Yalancı, heyecan dolu bölümüyle bu akşam 20.00’de Kanal D’de!

İKİ YALANCI VİDEOLARI