X
X

İki Yalancı 4. Bölümde Serkan ve Duygu kaçırıldıkları yerden kurtulabilecekler mi? İki Yalancı 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

31.07.2017 Pazartesi 10:40 (Güncellendi: 12.09.2017 - 12:40)

İki Yalancı’nın 31 Temmuz 2017 Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Serkan ve Duygu, güpegündüz kaçırılıyor! Serkan ve Duygu’yu kim kaçırdı? İkili, baş başa vererek kurtulabilecekler mi? Birbirlerine söyledikleri yalanlar ortaya çıkacak mı?

Duygu, Bodrum’dan İstanbul’a döndükten sonra Serkan’ı unutmaya çalışsa da başarılı olamamıştı. Tanıştığı zengin biri olan Alp ile yaşadığı ilişkiye tanık olan Serkan, karşı hamle olarak Alp’in kız kardeşi Esra’yı tavlamayı başarmıştı. Duygu ile Serkan’ın yeniden bir araya gelmesi, ikili arasındaki kapanmamış hesaplar tekrar gün yüzüne çıkarmıştı.

Duygu, Serkan, Alp ve Esra’nın birlikte gittikleri Ağva tatili, Serkan ile Duygu’nun yeniden yüzleşmesine sahne olmuştu. Serkan, duygularını saklamaya devam etse de aralarındaki engelleri kaldırmaya karar vermişlerdi. Esra ve Alp’ten gizli bir şekilde bir araya gelen ikili, kötü bir sürprizle karşılaşırlar.

Duygu ile Serkan’ın buluşmasına gelen adamlar, Veli Velioğlu’nun kızının peşindedir. Duygu, söylediği yalanları sürdürdüğü için başlarına bela açarlar. Serkan ve Duygu apar topar bir arabaya bildiriler ve ikili büyük bir tehlikenin içine düşer.

 

 

İKİ YALANCI VİDEOLARI