X
X

İsimsizler 11. Bölümde hainler Fatih'in en yakınlarını hedef alıyor! İsimsizler 12. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

05.06.2017 Pazartesi 11:14 (Güncellendi: 25.12.2017 - 11:58)

İsimsizler 5 Haziran Pazartesi yayınlanan 11. bölümde, Fatih örgütün kumpası ile açığa alınmıştır ve bu durumu fırsat bilen hainler hedeflerine Fatih'in en yakınlarını alarak yeni bir plan hazırlığı içindedir.

İsimsizler 11. Bölüm'de, örgüt hain planlarını devreye sokmaya başlamıştır. Savcı Zeki ve örgütün iş birliği ile Fatih Kaymakam kumpasa getirilerek açığa alınmıştır. Fatih'in açığa alınmasıyla planlarını daha rahat bir şekilde devreye sokmayı hedefleyen örgüt,  bu işe de yine Fatih'in en yakınlarından başlamıştır. 

Savcı Zeki ise oluşan boşlukta Kaymakam Fatih'in yerine vekil kaymakam olarak kendi adamını getirmiştir. Bu beklenmedik durum karşısında ise Fatih büyük bir şaşkınlık yaşamıştır.

 Öte yandan Berfin kardeşi Dicle’yi almak için her yolu denemektedir. Son bulduğu çare ise Fatih’i can evinden vurur. Berfin, Yıldız'ı kaçırır. Aniden hainler tarafından yolu kesilen Yıldız ise bu sırada Olcay'dan yardım ister. Yıldız'ın kaçırıldığını gören Olcay peşlerine düşer ancak onlara yetişmesi mümkün değildir... 

 

İSİMSİZLER VİDEOLARI