X
X

İsimsizler 13. Bölüm Sezon Finalinde Fatih ve ekibi ölüyor mu?

19.06.2017 Pazartesi 11:13 (Güncellendi: 25.12.2017 - 11:58)

İsimsizler 19 Haziran Pazartesi yayınlanan sezon finali bölümünde, Fatih ve ekibi ölümle burun buruna geliyor! Dayı ve Fatih, Fuat'ı Ankara'ya götürürken başlarına gelen helikopter kazasından sağ kurtulabilecek mi?

İsimsizler yeni bölümde, Dayı'ya hizmetin tüm sırlarını anlatacağını söyleyen Fuat, Ankara'ya götürülmeye çalışılıyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümde, Dayı ve Savcı Zeki karşı karşı gelmiş, Dayı silahını Savcı'ya doğrultmuştu. Öte yandan Dayı'ya sığınan Fuat ise korunmak şartı ile bildiği her şeyi anlatmaya karar veriyor. Fatih ve Dayı, Fuat'ın bildiklerini anlatması ve sırların  ortaya çıkması için onu Ankara'ya götürmeyi planlıyor. Ancak Savcı Zeki, bu durumun önüne geçmenin yollarını arıyor. Eğer, Fuat konuşursa hizmetin tüm sırlarının ifşa olmasından korkan Savcı, o helikopterin Ankara'ya gitmemesi için gerekli talimatları veriyor. Dayı ve Fatih, tam Fuat'ı alıp yola çıktıklarında ise helikopterde beklenmedik bir gelişme yaşanıyor. Dayı ve Fatih, ölümle burun buruna geliyor...

Fatih'in tüm ekibinin ise sırayla başı belaya giriyor. Seher, Murat ve Kürşad namlunun ucunda hedef oluyor! Peki onları kim, neden kaçırdı?

Öte yandan Afran'ın gerçek kimliğini Gözcü öğreniyor! Aralarındaki hainin Afran olduğunu öğrenen Gözcü ise daha da hırslanarak bu ihanetin bedelini ona canıyla ödetmek istiyor. Ancak Berfin'den beklenmeyen bir hamle geliyor! Berfin, ailesini katleden kişinin Bozan olduğunu ve ona bu emri de Gözcü'nün verdiğini öğreniyor... Bu itirafla ise Berfin, Gözcü'yü hedef alıyor!

 

İSİMSİZLER VİDEOLARI