X
X

İsimsizler 16.Bölümde Fatih ve ekibi Murat'ı kurtarabilecek mi? İsimsizler 17. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

25.09.2017 Pazartesi 10:01 (Güncellendi: 25.12.2017 - 11:58)

İsimsizler 25 Eylül Pazartesi yayınlanan 16. bölümde, Kudret planladığı terör saldırısını hayata geçirmek için an kollamaktadır! İsimsizler son bölümün ardından 17.Yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

İsimsizler merakla beklenen bölümde, Kudret planlarının bozulmaması için her türlü önlemi almaya kararlıdır. Bu uğurda kendisine ayak bağı olabilecek her şeyi önceden tespit ederek, Hatem'i bu konuda görevlendirir. Kudret, İstanbul'u kana bulayacak olan terör saldırısı için tüm planlarının yolunda ilerlediğini gördükçe keyfi yerine gelmektedir. Ancak İsimsizler onun bu hain planını çok geç olmadan öğrenir.

Kurmay, bu konuyu Fatih ve ekibine bildirerek bir an evvel engel olmalarını ister. Kudret'in herkesten sır gibi sakladığı bu gizli bilgi Fatih ve ekibini harekete geçirir. Handan ise bu durumda Kudret'in yakınında bulunarak ip uçlarını birleştirip, ekibe yardım etmeye çalışır.

İsimsizler, Kudret'n peşine düşer ancak aralarından Murat büyük bir tehlike altındadır. Kudret, Hatem'e onu ele geçirme emri vermiştir. Ancak Murat ele geçirilirse ekibin tüm sırları ifşa olacaktır ve bu nedenle onu kurtarmaları gerekmektedir. Bu arada Murat durumu farketmiştir ve Hatem'in adamlarının elinden kurtulmak için kaçmaktadır. Fatih ve İsimsizler de Murat'ı bulmak için harekete geçer.

Peki Kudret amacına ulaşabilecek mi? Fatih ve ekibi Murat'ı içinde bulunduğu tehlikeli durumdan kurtarabilecek mi?

 

 

 

 

İSİMSİZLER VİDEOLARI