X
X

İsimsizler 18.Bölümde Fatih, Afran'ı infaz edecek mi? İsimsizler 19. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

09.10.2017 Pazartesi 10:03 (Güncellendi: 25.12.2017 - 11:58)

İsimsizler 9 Ekim Pazartesi yayınlanan 18. bölümde Afran'ı köşeye sıkıştıran Fatih, onu infaz edecek mi yoksa Kurmay devreye girip onun hayatını kurtaracak mı?

Kurmay'ın emri ile İstanbul'a gelen ve Kudret'in örgütüne giren Afran, beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır. Kudret'in uzun zamandır planladığı sevkiyat işini öğrenen ve oraya baskına giden Fatih, karşısında Afran'ı görünce şok olur. Amcasının gerçek kimliğini bilmeyen ve onu bir hain olarak bilen Fatih, ikince defa onu hedefine alır. Namlunun ucundaki Afran ise ona hain olmadığını söyler ancak Fatih buna aldırış etmez. Afran'ın tek umudu ise Kurmay ve elindeki belgeler olur. Bir tek o belgelerle hain olmadığını ve bu vatana hizmet ettiğini kanıtlama şansı vardır. Peki Afran bunu Fatih'e açıklayabilecek mi? Fatih, Afran'ı bu kez vuracak mı?

Fatih, tam Afran'ı köşeye sıkıştırmışken yeniden elinden kaçırır. Afran, kendini ispat edebilmek için bunu yapmak zorundadır. Bu durumu öğrenen Kurmay ise hemen harekete geçer ve Afran'ı kurtarmaya çalışır. Çünkü, Afran Kudret'in örgütüne girerek aslında onların oyunubu bozacaktır. Bu nedenle Afran'ın yaşaması ve plana devam etmesi gerekir.



Bu işin peşini bırakmaya niyeti olmayan Fatih ise yanına Dayı ve Murat'ı da alarak devam eder. Peki şimdi ne olacak? Fatih, Afran'ın peşine düşerken Kudret yeni bir plan hazırlığı ile mi karşılarına çıkacak?

 

İSİMSİZLER VİDEOLARI