X
X

İsimsizler 2.Bölüm'de Fatih ve ekibini bekleyen tehlike ne? İsimsizler 3.Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

03.04.2017 Pazartesi 16:25 (Güncellendi: 25.12.2017 - 11:58)

İsimsizler 3 Nisan Pazartesi yayınlanan bölümde, Fatih ve ekibi Virankaya’ya yapılan saldırıyı püskürtmüştür. Fakat örgütün hain saldırıları bu sefer kendini canlı bomba ile ele veriyor. Bu tehlike nasıl önlenecek?

İsimsizler yayınlanan ilk bölümüyle büyük bir beğeni toplamış ve ikinci bölüm fragmanlarıyla da herkesi meraklandırmıştı. ilk bölümde, Virankaya'ya kaymakam olarak atanan Fatih Keskin, önce burada ekibini kurmuş sonra ise kaymakam suikastının perde arkasını araştırmaya başlamıştı. Terör örgütü ise Fatih’in ilk görev gününde ilçeyi ele geçirmek amacıyla büyük bir saldırıya hazırlanmıştı. Bu saldırıda devlet içine sızmış paralel yapı ajanları, yabancı istihbaratçılar ve terör örgütü kol kola haldeydi...

İsimsizler 2.Bölüm'de ise Fatih ve ekibi ilçeden çatışmanın izlerini silmeye çalışırlarken bir yandan da olayların perde arkasını araştırmaya başlarlar. Kaymakam suikastinde kullanılan bombayı araştıran Olcay, ucu uluslararası güçlere uzanan ilginç bağlantılara ulaşır. Peki bu ip uçları onları nasıl bir sonuca doğru götürecek? Fatih ve ekibi elde ettikleri bilgilerle nasıl bir yol izleyecek?

Öte yandan Otto ve Sawer ise devletin içine sızan kriptoların da başrolde yer alacağı, halkı devlete karşı kışkırtacak korkunç bir plan hazırlığı içindedirler. Tam da bu sırada Kürşat’a sınır ötesinden gelen bir mesaj, Kürşat ve Murat’ı, sonu büyük tehlikelerle dolu olan bir yolculuğa çıkarır. Bu yolculuğun sonunda onları bekleyen tehlike ise herkesi tedirgin eder.

İsimsizler 3. Bölüm Fragmanı yayında!

Murat'ın başı büyük belada! Fatih ve ekibi Murat'ı kurtarabilecek mi? 

İSİMSİZLER VİDEOLARI