X
X

İsimsizler 5.Bölüm'de Fatih'in annesinin hayatı tehlikeye giriyor! İsimsizler 6. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

24.04.2017 Pazartesi 12:07 (Güncellendi: 25.12.2017 - 11:58)

İsimsizler 24 Nisan tarihinde yayınlanan 5. bölümde Fatih'e düzenlenen suikastın etkileri sürerken hainler beklenmedik bir hamle ile Fatih'in annesini hedeflerine alıyor! İsimsizler 6.Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak?

İsimsizler yeni bölümde, Fatih'in annesi namlunun ucunda! Sawer'den aldığı emirle Fatih'in peşine düşen ve onu öldürmeye kalkan hain fırsat kollamaya başlamıştı. Fatih, Doktor Elif baş başa çıktıkları yemekte, hainin bir anda ortaya çıkmasıyla vurulmuştu. Hainlerin mermilerine hedef olan Fatih'in hayatı kurtulabilecek mi? Hainler bu saldırı sonrasında ne yapacak?

Virankaya’da Fatih’e yönelik bu hain suikast ortalığı karıştırmıştır. Fatih, kendini öldürmek isteyen kişinin izini sürerken,  örgüt de Türkiye çapında korkunç bir plan hazırlığı içindedir. Sawer'in başarızlıkları sonunda örgütün başındakileri iyiden iyiye kızdırmıştır ve artık daha da hırslanmışlardır. 

Hainler, Doktor Elif'i de kaçırmıştır. Elif'i rehin alan hainlerin amacı ne? Elif'i neler bekliyor? İsimsizler Elif'i hainlerin elinden kurtarabilecek mi? Otto ve savcı arasında nasıl bir anlaşma var? Otto, neden savcıdan Kaymakam Fatih ve ekibinin peşine düşmesini istiyor?

Öte yandan hainlerin şimdiki hedefinde ise Kaymakam Fatih'in annesi vardır. Namlunun ucunda olan Fatih'in annesi ne yapacak? Fatih, bu durum karşısında nasıl bir hamle yapacak?

İsimsizler 6.Bölüm Fragmanı Ne Zaman Yayınlanacak? 

İsimsizler son bölümün ardından yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmayacağı ise merak konusu... İsimsizler 6.Bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren bu sayfada olacak... Takipte Kalın...

 

 

İSİMSİZLER VİDEOLARI