X
X

İsimsizler 7.Yeni Bölüm'de Fatih, amcasıyla karşı karşıya! İsimsizler 8. Bölüm Fragmanı ne zaman yayınlanacak?

08.05.2017 Pazartesi 10:09 (Güncellendi: 25.12.2017 - 11:58)

İsimsizler 8 Mayıs Pazartesi yayınlanan 7. bölümde amcası Afran'la hiç beklemediği bir yerde ve şekilde karşı karşıya kalan Fatih ne yapacak? İsimsizler yeni bölümde neler olacak? İsimsizler 8. Bölüm Fragmanı ne zaman yayınlanacak?

İsimsizler yeni bölümde, herkesi şok eden bir gerçek gün yüzüne çıkıyor ve yaralı olarak kaçmaya çalışan Afran, Fatih'in amcası çıkıyor. Hainlerle girdiği çatışma esnasında yaralı olarak kaçmaya çalışan Afran'ı gören Fatih, onu takip ediyor ve karşı karşıya geldiğinde onun amcası olduğu gerçeğiyle yüzleşiyor. Bu gerçek karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Fatih şimdi ne yapacak? 

Öte yandan Fatih'in annesini kaçıran Sawer, onu büyük bir ikilimde bırakıyor. Annesinin öldürüldüğünü düşünen Fatih, onun yaşadığını öğrenebilecek mi? Sawer, Fatih'ten nasıl bir intikam almayı planlıyor?

Yüzbaşı Olcay ise köyde büyük bir mücadele içine girmiştir. Hainler karşısında köylüyü kurtarmak için canla başla çaba gösteren Yüzbaşı Olcay, ekibin de desteğiyle başarıya ulaşabilecek mi? Köyde sular ne zaman durulacak?

Hainler tarafından kumpasa getirilen Terörle Mücadele Polisi Ahmet için ise zor günler kapıdadır. Caezaevinde gerçeklerin ortaya çıkmasını beklerken, bir yandan bebeğini kaybetmenin acısını yaşayan Ahmet günden günde daha da hırslanır. Ona ve ailesine bunu yapanlardan tek tek hesap sormayı kafasına koyar. Ancak onu bekleyen büyük bir tuzak daha vardır? Peki Ahmet bu tuzağı farkedebilecek mi?

 İsimsizler 8.Bölüm Fragmanı Ne Zaman Yayınlanacak?

İsimsizler bu akşam yayınlanacak yeni bölümün ardından ise 8.Bölüm Fragmanının ne zaman yayınlanacağı merak konusu... İsimsizler 8.Bölüm Fragmanı yayınlandığı andan itibaren sayfamızda olacak.
TAKİPTE KALIN!

İSİMSİZLER VİDEOLARI