X
X

İsimsizler 8.Bölüm'de Fatih ve ekibi sıra dışı bir operasyonla örgütün peşinde! İsimsizler 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

15.05.2017 Pazartesi 11:46 (Güncellendi: 25.12.2017 - 11:58)

İsimsizler 15 Mayıs Pazartesi yayınlanan 8. bölümde Fatih ve ekibi, hainlerin peşine düşüyor ve onlardan intikam almak için sıra dışı bir operasyon hazırlığı içine giriyorlar. Sınırın öteki tarafına geçen ekip, bu defa operasyona örgütün başındaki isimden başlıyor!

İsimsizler yeni bölümde, Fatih ve ekibi sınır ötesi bir operasyona hazırlanıyor. Ekip, bu defa hazırlandıkları operasyonda ilk hedef olarak kendilerine örgütün başındaki ismi seçiyor. Hainleri beklemedikleri bir anda bozguna uğratmak isteyen ekip, nasıl bir plan yapacak? 

Günden güne hainlere karşı daha da hırlanan Fatih, artık Sawer, Afran ve diğer hain teröristlerin ölmesi gerektiğini anlar ve harekete geçer. Fakat Fatih ve ekibini bu tehlikeli mücadelede sürprizler bekler. Sawer ve Afran için yolun sonu mu geliyor? Fatih, bölgede kiminle karşılaşacak? Çatışma sırasında neler yaşanacak? Ahmet, Sinan'la karşılaşır ve büyük bir öfkeyle silahını ona doğrultur. Ahmet'i karşısında gören Sinan ne yapacak? Ahmet, tetiği çekecek mi?

Öte yandan Fatih'le aralarında soğuk rüzgarlar esen savcı, yeni planlar yapmaya başlıyor. Savcının hedefinde ne var? Kimlerle iş birliği içinde olacak? Fatih, savcının planları karşısında nasıl önlemler alacak? 

İsimsizler 9. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?
İsimsizler yeni bölümün ardından 9.bölüm fragmanının ne zaman yayınlanacağı ise şimdiden merak konusu... İsimsizler 9. Bölüm fragmanı yayınlandığı an bu sayfada olacak!

İSİMSİZLER VİDEOLARI