X
X

İsimsizler sezon finali ile ekranda!

19.06.2017 Pazartesi 15:27 (Güncellendi: 25.12.2017 - 11:58)

Kanal D ekranında kurgudan uzak, sadece ülke gerçekleri ile ekran serüvenine başlayan İsimsizler, bu akşam yayınlanacak 13.bölümü ile sezon finali yapacak.

2015 yılından günümüze ülke gündeminde yaşanan olayları, üzerine bir şey katmaksızın en yalın hali ile yansıtan İsimsizler; bayrak sevdasını, vatan aşkını en kalbi duygular ile haftalardır gözler önüne serdi.

Yurt dışına atanmış bir diplomat iken, şehit düşen Virankaya Kaymakamının makamına gönüllü talip olan Fatih Keskin ve kendi gibi bayrak aşkı ile dolu 7 cesur yüreğin yaşadıkları izleyici tarafından merakla takip edildi. Daha ilk bölümde yürek yakan şehit cenazesi ile başlayan İsimsizler gerçeği yayınlanan her bölüm ile artarak tüm ülkeye yayıldı.

İnsan aşkının yanı sıra vatan aşkını misyon edinmiş ve bu yolda kendilerinden vazgeçen İsimsizler, son iki senede ülkenin başından geçen tüm hadiseleri izleyicisi ile buluşturdu.

İsimsizler yeni sezonda da gerçeğin kendisi olmaya devam edecek...
Ülkenin içine sinmiş kripto hainlerle mücadele ve bölücü terör örgütünü çökertme çalışmaları 13 bölümdür İsimsizlerin ana konusu. Bununla beraber; Ankara’da yaşanan terör eylemi, nevruz kutlamalarında patlayan bomba, karakol saldırıları, Türkmen halkına yardım… Hepsi İsimsizler’de yaşanan olaylardı tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi.

Sürprizlerle dolu sezon finali…
Her hafta izleyicisine gerçekleri öğretirken aynı zamanda şaşırtmayı da başaran İsimsizler, muhteşem bir sezon finali ile izleyicisinden kısa bir süreliğine müsaade isteyecek. Geçen pazartesi yayınlanan bölüm finalinde Dayı’nın Savcı Zeki’nin alnına silah dayaması ile biten sahne ve hilal sevdalısı ekibi bekleyen yeni olaylar merak konusu...

İSİMSİZLER VİDEOLARI