X
X

İsimsizler ülke gerçeklerini ekrana getirmeye devam ediyor!

02.04.2017 Pazar 14:00 (Güncellendi: 25.12.2017 - 11:58)

Başrollerini Uğur Güneş, Bülent Alkış, Sedat Mert,Taner Ertürkler, Volkan Keskin, Çağkan Çulha, Musab Ekici, Sera Kutlubey ve Algı Eke’nin paylaştığı, İsimsizler her Pazartesi Kanal D’de!

Geçtiğimiz hafta Pazartesi Kanal D’de ekran serüvenine başlayan İsimsizler, kurgudan uzak hikâyesi ile izleyiciden tam not aldı.

Umutsuzluk kokan bir tabloyu umudun resmine dönüştürmek için Kaymakam Fatih Keskin ve 7 yol arkadaşının verdiği mücadele daha ilk bölümden yüreklere hitap etti.

Herkes gerçekleri bilmeli… Bilmiyor ise “İsimsizler” ile öğrenmeli…

2015 yılından günümüze ülke gündeminde yaşanan olayları üzerine bir şey katmaksızın tüm gerçekliği ekrana yansıtmaya başlayan İsimsizler, Pazartesi yayınlanacak ikinci bölümü ile bu misyonunu sürdürecek.

İsimsizler vaat ettiği gibi; ülke adına zor geçen iki senede yaşanan olayların kahramanlarını da teker teker su yüzüne çıkaracak.

Kaymakam Fatih: Şimdi kripto hainlerden kurtarmamız gereken bir vatan var!

Pazartesi saat 20.00’de yayınlanacak bölümde devlete sızmış kriptoların peşine düşecek olan 8 koca yüreğin yaşayacakları da çok tanıdık ülke insanı için…

İlk bölümde Kaymakam Fatih’in Olcay’a söylediği “Şimdi kripto hainlerden kurtarmamız gereken bir vatan var!” sözü, İsimsizler’in gerçekliğinin örneklerinden sadece bir tanesi…

İSİMSİZLER VİDEOLARI