X
X

Virankaya neresi?

10.04.2017 Pazartesi 17:36 (Güncellendi: 25.12.2017 - 11:58)

Kanal D'nin ilgi ile izlenen dizisi İsimsizler'in hikayesinin geçtiği Virankaya neresi? 83 plaka nereye ait? İsimsizler nerede çekiliyor? Virankaya nerenin ilçesi? Virankaya nereye bağlı? Virankaya gerçekte neresi? İsimsizler, Virankaya'da mı çekiliyor? gibi soruların yanıtları bu yazıda! Her pazartesi 20.00'de izleyici ile buluşan Kaymakam Fatih ve ekip arkadaşlarının mücadelesini konu alan İsimsizler ile ilgili en detaylı bilgiler kanald.com.tr'de!

Virankaya neresi?

Kanal D’nin, yapımını Barakuda Film & Es Film, yapımcılığını Ahmet Kayımtu, Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici’nin üstlendiği, başrollerinde Uğur Güneş, Bülent Alkış, Sedat Mert, Taner Ertürkler, Volkan Keskin, Çağkan Çulha, Musab Ekici, Sera Kutlubey ve Algı Eke’nin yer aldığı İsimsizler'in hikayesinin geçtiği ilçe Virankaya'nın nüfusu 32.400, yüzölçümü ise 1.086'dır. Fatih Keskin'in kaymakamlığını üstlendiği Virankaya, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde Suriye sınırında bulunan ve kendisine bağlı 72 köy bulunan bir ilçedir. Virankaya, bölgenin en stratejik merkezlerinden biridir.

Virankaya hakkında
Nüfusu: 32.400
Yüzölçümü: 1.086

EKONOMİ
Virankaya’nın adının sürekli terörle anılmasının getirdiği olumsuzluklardan ötürü, ekonomik gelişmeler ağırlıklı olarak yerel ölçeklidir. Suriye’ye sınır kapısı olmasından dolayı sınır ticareti önemli bir gelir kaynağı olsa da Suriye’deki iç savaştan sonra bu ticarette önemli ölçüde azalma meydana gelmiştir. Yer yer dağlık olmasından dolayı ilçede tarımdan çok hayvancılık öne çıkar. Ayrıca kaçakçılık da bölgede olduğu gibi ilçede güçlüdür. Ancak bu bölgedeki kaçakçılık ağırlıklı olarak terör örgütünün kontrolünde gerçekleşir.

Virankaya gerçek yaşamların konu edildiği olayları bire bir anlatmak için oluşturulan hayali bir kasabadır. İsimsizler, her pazartesi 20.00'de Kanal D'de!

İSİMSİZLER VİDEOLARI