X
X

Tutsak 7. Bölümde Kenan, Elif'le evlenmeye karar veriyor! Tutsak 8. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

31.10.2017 Salı 09:54 (Güncellendi: 06.12.2017 - 11:40)

Tutsak son bölümün ardından yayınlanan 8.Yeni bölüm fragmanında Bahadır ve Kenan kavgası ölümle mi sonuçlanacak?

Tutsak heyecan ve merakla beklenen yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor! Tutsak son bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında birbirinden ilginç gelişmeler yaşanıyor!

Tutsak son bölümde amcası tarafından eve kapatılan Elif, çaresizce kurtarılmayı bekler. Elif'in nerede olduğunu bilmeyen Bahadır ise büyük bir korkuya kapılır. Elif'in bir anda ortadan kaybolması herkesi tedirgin eder. O sırada Leman'ın, Elif'in amcası Mehmet'le olan telefon konuşması Kenan'ın dikkatini çeker. Kenan, Elif'in ortadan kaybolmasında Leman'ın parmağı olduğunu öğrenir. Bu durum karşısında harekete geçen Kenan, Elif'in yerini öğrenmeye ve onu kurtarmaya çalışır. Elif’i ölümden kurtaran Kenan, Elif’e karşı beslediği hislerin adını da zaman içinde koymaya başlar. Ancak karşısında Bahadır gibi bir engel vardır. Üstelik Elif’in kalbi artık Bahadır için titremektedir. Bahadır, Elif'le evlenmeyi kafasına koymuştur ancak onun önündeki engel ise annesidir. 

Bahadır ve Elif'in birlikteliğini asla onaylamayan Sevim Hanım, Bahadır'ın bir kez daha Elif'ten uzak durması konusunda uyarır. Ancak Bahadır'ın buna niyeti yoktur. Aksine bir de yüzük alan Bahadır, Elif'e evlenme teklif etmeye hazırlanmaktadır. Elif ise artık Bahadır'ın bu ilgisine karşı duyarsız kalmayacaktır. Öte yandan Kenan da Elif konusunda duygularından emin olmaya başlamıştır. Hatta bu sebepten annesi Leman Hanım'la bile karşı karşıya gelen Kenan, herkesi şok edecek bir hamle yapmanın eşiğine gelir.

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra bir beklenmedik hamle de Nazlı'dan gelir. Çocukluğundan bu yana Bahadır'la olan yakınlığıyla dikkat çeken Nazlı, şok eden bir öpücükle dengeleri değiştirir. Bahadır, Nazlı'nın bu hamlesi karşısında ne yapacak? Evdeki sırları ortaya çıkmaya başlayan Bennu cephesinde ise erken doğum süreci başlar! Bennu’nun erken doğum süreci tüm ailenin bir araya gelmesine sebep olurken, Okan’ın içini kemiren sorular DNA testi yaptırmasına neden olur. Okan için zorlu bekleme süreci büyük gerginliklere sebep olurken Okan’ı beladan Kenan kurtarır.

Tutsak 8. Bölüm Fragmanı yayında!

TUTSAK VİDEOLARI