X
X

Tutsak final sahnesiyle herkesi şok etti!

14.11.2017 Salı 09:57 (Güncellendi: 06.12.2017 - 11:40)

Tutsak 14 Kasım Salı yayınlanan final bölümünde Kenan'ın şartını kabul eden Elif, onunla evlenmek üzereyken beklenmedik bir gelişme yaşanıyor!

Tutsak son bölümde, Bahadır'ın özgürlüğüne kavuşması Elif'in kararına bağlıydı. Kenan'la öldüresiye kavga eden Bahadır, gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı. Kenan ise hastanede yaşam mücadelesi veriyordu. Tüm bu olayların tam ortasında kalan Elif ise çaresizce hem Kenan'ın hayata dönmesini hem de Bahadır'ın hapisten çıkmasını istiyordu. Kenan, hastenede kendine gelir gelmez Elif ile konuşmak istemişti. Kenan'ın yanına giden Elif, ondan şikayetini geri çekmesini ve Bahadır'ı kurtarmasını istemişti ancak bu o kadar kolay olmayacaktı. 

Kenan, Elif'e öyle bir seçenek sundu ki artık hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağı aşikardı... Elif, Kenan'la evlenmeyi kabul ederse ancak o zaman Bahadır serbest kalacaktı. Elif, çaresizce bu teklifi kabul etti.

Hastaneden çıkan Elif ve Kenan zaman kaybetmeden nikah hazırlıklarına başlar. Artık Kenan istediğini almıştır. Bahadır ise onlar evlenene kadar tutuklu kalmaya devam edecektir. Elif, giderek bu yükün altında ezilir. Onların evleneceğini öğrenen Bahadır, buna asla izin vermez. Tek amacı Elif'i de alıp gitmektir ancak bunu nasıl yapacaktır?

Öte yandan Okan'ın katil olduğunu öğrenen Bennu, nasıl bir hamle yapacaktır? Bu durumu kendi için nasıl bir avantaja dönüştürecektir?

 

TUTSAK VİDEOLARI