X
X

Vatanım Sensin 57. Bölümde Cevdet ve ailesini bekleyen tehlike ne? Vatanım Sensin 58. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

24.05.2018 Perşembe 10:01 (Güncellendi: 18.06.2018 - 09:30)

Vatanım Sensin’in 24 Mayıs 2018 Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde Yunan Kumandanı Filippos’tan, ailesine karşı bir hamle bekleyen Cevdet yeni bir plan yapıyor; Milli Mücadele’de kritik bir döneme giriliyor! Filippos ile Aleksi, Cevdet ve ailesini ortadan kaldırabilmek için harekete geçiyor!

Yüzbaşı Yakup’un, tutuklandıktan sonra hapishanede işkence görmesi Cevdet’in önemli bir karar almasına sebep olmuştu. Cevdet, Yakup’un intihar ederek hastaneye kaldırılmasını sağlamış; Yakup’un oradan kaçarak kendisiyle buluşması için uygun ortamı sağlamıştı. Lakin Cevdet’in gizli planı farklıydı. Cevdet, Yunan Kumandanı Filippos’un hakikati öğrenmesi için bir plan yapmıştı. Yakup’un, Filippos tarafından takip edileceğini düşünen Cevdet onun kendisinin vazifesini de öğrenmesini sağlamıştı.

Filippos ise Cevdet’i tutuklamak yerine onu göz hapsine almayı tercih eder. Bu sayede Ankara Hükümeti ve Mustafa Kemal Paşa’nın hamlelerini öğrenebileceğini düşünür. Bunu bilen Cevdet de ona göre hareket etmenin peşindedir. Filippos, güvenebileceği tek kişinin oğlu Aleksi olduğunun farkındadır. Aleksi’nin, Cevdet ve ailesine olan öfkesini kullanmak isteyen Filippos onunla birlikte hareket etmeyi planlar. Cevdet’in ailesini ortadan kaldırmanın hesaplarını yaparlar.

Milli Mücadele’de giderek sona yaklaşılırken, Cevdet attığı bu cesur adım neticesinde kızı Hilal’e hakikati anlatır. Hilal, Yıldız ve Azize’nin yeniden bir araya gelerek eski günlerine dönmesi tüm aileyi bu zorlu günlerde göğüslerini kabartan hadise olur. Cevdet’in üniforması evde beklemektedir ve artık Miralay Cevdet olarak mücadele etmekten çekinmeyecektir.

VATANIM SENSİN VİDEOLARI